Andreea Marin, mai sexy ca niciodată. Aşa a reuşit să ajungă la o siluetă de invidiat!

27 iunie, 2017
andreea marin topline 2 jpeg

Andreea Marin s-a schimbat mult în ultima vreme, începând cu siluetă şi terminând cu stilul vestimentar, iar toate acestea i-au readus zâmbetul pe buze şi o energie mai bună. Acum, vrea să ajute femeile din România să capete din nou încredere în ele şi să arate aşa cum au visat întotdeauna.

Andreea Marin are nişte picioare de invidiat.

A slăbit cu ajutorul unei diete echilibrate şi adoptând un stil de viaţă sănătos în care sportul joacă un rol important, însă a combinat toate acestea cu cele mai bune tehnologii şi produse cosmetice care să completeze parcursul său spre o siluetă de vis. A apelat la cele mai noi tratamente facial şi corporale de pe piaţă şi a încercat împachetările corporale cu alge marine. În cele mai recente fotografii de pe Instagram, Andreea a purtat un outfit îndrăzneţ şi la modă,  iar fusta mini i-a pus în evidenţă picioarele ferme.

A reuşit să arate impecabil, iar asta putem vedea atât la TV, cât şi în fotografiile distribuite pe conturile sale de socializare. Dacă ea a putut, îşi doreşte să ajute la îndeplinirea dorinţelor altor şase femei care vor cu adevărat să ajungă la rezultate spectaculoase. Îndrăgita vedetă de televiziune a pornit o campanie “Nu există nu se poate!”, împreună cu cei de la Top Line şi Centrele de Slăbit şi Înfrumuseţare Silhouette din Bucureşti,  care au ajutat-o şi pe ea să arate atât de bine la 42 de ani.

Silueta sa este rezultatul unei diete echilibrate, combinată cu mult sport şi cu tratamente corporale.

Este adevărat că toată lumea a fost plăcut surpinsă de schimbările din viaţa sa din ultima jumătate de an. A începând 2017 cu o siluetă trasă prin inel şi un nou look, de parcă a renăscut, iar acum Andreea dezvăluie câteva dintre secretele sale de beauty. Şi-a schimbat viaţa şi le va ajute şi pe alte doamne în procesul lor de a arăta mai bine, de a fi mai încrezătoare. „M-aţi întrebat anul acesta care sunt secretele mele legate de îngrijirea personală şi felul în care am renăscut parcă, la 42 de ani. Campania pe care o lansez astăzi vă raspunde la întrebarile voastre, căci vă va ajuta să cunoaşteti soluţii pe care eu le folosesc în sprijinul meu. Vestea bună este că 6 femei dintre voi, din diverse colţuri ale tarii, vor fi alese pentru a trăi o experienţă a frumuseţii pe perioada verii, asemănătoare cu experienţa mea. Ne vom întâlni apoi ca fetele la Bucureşti, chiar la mine acasă, să ne bucurăm la final de schimbarea în bine din noi. Succes şi lumină pe chip şi soare în suflet vă doresc!”, a scris Andreea Marin la o fotografie distribuită pe Instagram. Pe pagina sa de Facebook a anunţat toate detaliile campaniei!

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg