Andreea Marin, mândră de fiica sa! Violeta a luat cuvântul la Palatul Parlamentului

20 februarie, 2024

Violeta a făcut parte dintr-un proiect important și într-o engleză impecabilă, a vorbit la Palatul Parlamentului. Desigur, celebra sa mamă nu avea cum să rateze momentul, pe care l-a și semnalat în spațiul public virtual.

FotoJetVioleta jpg

Frumoasa adolescentă face încă o dată dovada că îi calcă mamei pe urme, în ceea ce privește siguranța de sine și pasiunile. Fără emoții, Violeta a strălucit la eveniment.

Fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin s-a îmbrăcat sobru, potrivit evenimentului de la Palatul Parlamentului: în costum alb, format din pantaloni și taior. 

Imaginile au fost furnizate de Andreea Marin, care și-a explicat postarea, pe larg.

”Emoții ca mamă, pentru fiica mea și colegii ei voluntari ce au transformat un vis în realitate: amplul eveniment internațional FDRMUN (Franklin D. Roosevelt Model United Nations) este conferința care are ambiții mari la noi acasă, durează 5 zile și deschiderea a fost ieri găzduită la Palatul Parlamentului, iar dezbaterile au continuat apoi la ISB România. Violeta este Head of Conference, e implicată trup și suflet alături de colegii săi voluntari, de mai bine de 6 luni, în construcția deloc ușoară a acestei mișcări la București, creată de adolescenți pentru elevii de liceu ce au abilități de lideri.

E o mișcare la nivel mondial, tinerii se înscriu și vin din orice colț de lume pentru a dezbate mari probleme, de importanță globală, pentru care omenirea caută răspunsuri în prezent. Împreună, tinerii simulează lucrul în comitetele ONU, dezbaterile sunt în limba engleză, pentru că ei vin din diverse țări, sunt extrem de serioase, bine documentate și abordează, cu o viziune ce are prospețimea minților agere, subiecte fierbinți ale omenirii în prezent, atingând domenii precum diplomația, politica, mediul, drepturilor omului. Oaspeții sunt elevi pasionați, cu înclinații, spirit critic și analitic, adevărați lideri pentru lumea noastră de mâine. Site-ul www.fdrmun.org dezvăluie șansa unică pentru tineri și misiunea evenimentului, aceea de a impulsiona elevii de liceu din întreaga lume să devină cetățeni globali activi, responsabili și bine informați. Recunoscută la nivel internațional pentru excelențǎ, conferința de la București susținută de @unicefromania pune accentul său pe valori, educație, acuratețea discursului și colaborare. Delegații sunt oratori încrezători, scriitori elocvenți, oameni deschiși colaborării și cu un spirit critic eficient, constructiv, viitori lideri cu gândire globală. “FDRMUN este mai mult decât o simplă conferință; este o platformă pentru creșterea intelectuală și schimbul cultural.”

Foto: Instagram Andreea Marin



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg