Andreea Marin, o gazdă inedită în Țara Ovăzului. Vedeta a îmbrăcat portul popular, care îi vine de minune

12 august, 2024

Fosta vedetă de televiziune face încă o dată dovada că poate fi cameleonică. Cu orice s-ar îmbrăca, fosta Zână a Surprizelor arată minunat, mai ales de când are o nouă siluetă, atât de suplă!

FotoJet Andreea Marin jpg

După o binemeritată vacanță într-unul dintre locurile dragi sufletului său, Insula Capri, Andreea Marin a bifat un nou eveniment de amploare.

Și a trecut atât de ușor de la pălăriile lady-like și rochițele cu lămâi, la un port popular absolut spectaculos, din Țara Ovăzului.

Andreea Marin în Țara Ovăzului 1 jpg

Foarte activă pe rețelele de socializare, Andreea Marin a anunțat că este gazda unui eveniment din cadrul Săptămânii Haferland, în Țara Ovăzului.

Săptămâna Haferland este unul din cele mai mari evenimente dedicate culturii săsești din Transilvania.

”Sărbătorim cu inima plină, ca în fiecare an, Săptămâna Haferland în Țara Ovăzului, acolo unde comunitatea sașilor este la ea acasă. Astăzi voi fi gazda unui eveniment de marcă: împlinirea a 700 de ani de la prima atestare a Cetatii Rupea, unul dintre cele mai frumoase si mai vechi monumente istorice din România. Cetatea Rupea este un exemplu de istorie vie, salvată de la distrugere, după ce a fost abandonată timp de 200 de ani. E un exemplu reușit de proiect de restaurare integrală, un loc redat cu bucurie comunității locale.

Săptămâna Haferland a devenit unul dintre cele mai ample și îndrăgite festivaluri culturale ale comunității săsești din țară si din diaspora. Haferland este leagănul civilizației rurale săsești din Transilvania, iar satele ce au intrat în patrimoniul mondial UNESCO, ansamblurile bisericilor fortificate, gospodăriile și meșteșugurile tradiționale, moștenirea arhitecturală, oaza de civilizație rurală de limbă germană, unicã în acest mozaic cultural românesc, toate au devenit o atracție pentru zeci de mii de oaspeți ce sosesc aici din toate colțurile lumii, an de an.

Michael și Veronica Schmidt sunt inima festivalului de 12 ani, iar grație eforturilor organizației non-profit ce le poartă numele, Fundația M&V Schmidt, întreaga zonă a înflorit și continuă să se dezvolte.”, a notat diva pe Facebook.

După care au urmat noi imagini inedite. Andreea Marin, la alt eveniment, în alt port popular.

Andreea Marin în Țara Ovăzului 7 jpg

Și se vede treaba că îi stă superb. Imaginile sunt fabuloase, iar peisajul... de vis.

”La finalul festivalului Săptămâna Haferland , am fost onorată să găzduiesc evenimentul de la Cetatea Rupea - se împlinesc 700 ani de la prima atestare a monumentului acum restaurat integral - în inima Țării Ovăzului. Michael și Veronica Schmidt, inițiatorii și fondatorii Fundației organizatoare, M&V Schmidt Stiftung - Fundația M&V Schmidt, și-au primit oaspeții cu bucurie, iar la microfon s-au aflat personalități precum Alteța Sa Serenisimă Prințul Phillip von und zu Liechtenstein, susținător al artelor, Doctor in istoria economiei principatului, implicat în proiecte educaționale de marcă (sub patronajul căruia s-a desfășurat Săptămâna Haferland în acest an), dl. Adrian Ioan Veștea - Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, un om al locului, Doctor în drept Bernd Fabritius – Președinte al Federației Germane a Expatriaților, Excelența Sa dl. Emil Hurezeanu – Ambasadorul României în Austria, Excelența Sa dna. Adriana Stănescu – Ambasador al României în Republica Federală Germania, Excelența Sa dl. Dr. Peer Gebauer – Ambasadorul Republicii Federale Germania în România, Excelența Sa dna. A.W. (Willemijn) Van Haaften – Ambasador al Regatului Țărilor de Jos în România, dl. Rainer Lehni - Președintele Asociației Sașilor Transilvăneni din Germania, dl. Martin Bottesch – Președintele Forumului Democrat al Germanilor din Transilvania, dl. Șerban Todorică – Constantin – Președintele Consilului Județean Brașov, dl. Alexandru Opriș – primar al orașului Rupea și dl. Nicolae Șoancă – profesor de istorie ce ne-a vorbit cu har despre rădăcinile și istoria zbuciumată a cetății.

Săptămâna Haferland a repus Țara Ovăzului, cu satele sale minunate, unele parte din patrimoniul mondial UNESCO, pe harta destinațiilor turistice internaționale, iar festivalul contribuie decisiv la dezvoltarea economică a comunității. Grație evenimentului creat acum 12 ani, oameni din toată lumea descoperă frumusețile, peisajele, arhitectura, obiceiurile și tradițiile locurilor, iar Săptămâna Haferland este un festival al dialogului cultural și al prieteniei. Odată ce vii să vezi aceste locuri, ele îți rămân în suflet și cu siguranță vei reveni și în anii următori.”, a povestit frumoasa Andreea Marin pe Facebook.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg