Andreea Marin, o „lady in red” senzațională la o gală din Republica Moldova

10 octombrie, 2023

„Zâna Surprizelor” a strălucit la Chișinău, în cadrul unui eveniment caritabil despre femei frumoase și puternice.

Andreea Marin, lady in red la Chișinău într-o creație Eli Lăslean. FOTO: Instagram
Andreea Marin, lady in red la Chișinău într-o creație Eli Lăslean. FOTO: Instagram

Tot mai des invitată să ia parte la evenimente dincolo de Prut, Andreea Marin a dus unul dintre proiectele sale de suflet și în Republica Moldova, Gala Atipic Beauty, sub forma unei serate similare, desfășurate sub titlul „Frumusețe fără limite” la Palatul Republicii din Chișinău.

Pentru această seară specială, vedeta de televiziune a ales o rochie elegantă, lungă, cu mâneci trei sferturi, într-o nuanță vibrantă de roșu - o culoare puternică ce semnifică atât pasiunea și feminitatea, cât și reziliența, cu atât mai mult cu cât diva era gazda impresionantului eveniment dedicat învingătorilor cu dizabilități, care au prezentat colecțiile designerilor autohtoni, însoțiți de persoane cu notorietate din diverse categorii.

Ținuta din material prețios, paietat, este o creație realizată în atelierul ELLIS al designerului Eli Lăslean - creatoarea de modă a Primei Doamne Carmen Iohannis. Și, pentru că și-a dorit să fie o veritabilă „lady in red”, Andreea Marin a accesorizat-o cu pantofi roșii cu toc stilleto și bijuterii în ton.

Apariția vedetei noastre pe scena de la Chișinău a fost primită cu căldură, evenimentul având un succes la fel ca omologul de la București. „Ce destine s-au dezvăluit în lumina reflectoarelor! Ce lecții de viață extraordinare! Ce emoții au declanșat în noi toți! (...) Și ce oameni-model, ce nu se lasă doborâți, pentru ei “nu există nu se poate”! Ce onoare să-i văd aseară cu cartea mea în mână, să înțeleg cât contează o motivație pentru viață! Ce sens tainic au toate…”, a notat emoționată Andreea Marin alături de câteva instantanee realizate în atmosfera elegantă de la Palatul Republicii.

Evenimentul „Frumusețe fără limite” de la Chișinău se află deja la cea de-a doua ediție și a fost organizat de Fundația de binefacere MCharity, sub sloganul: „Singura dizabilitate a omului este incapacitatea de a iubi!".

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg