Andreea Marin, o lady-like cu siluetă de adolescentă la un eveniment dedicat mamelor

7 martie, 2024

Fosta vedetă de televiziune ne-a oferit un nou moment de eleganță și sensibilitate la expoziția organizată de Fundația Renașterea pentru celebrarea mamelor, în Luna Femeii.

Andreea Marin la MultumescMama (1) jpg

Emoție pură, amintiri de neprețuit și cuvinte de recunoștință pentru toate mamele, în cadrul unui demers inițiat de Fundația Renașterea în preajma zilei de 8 martie şi în contextul Zilei Internaționale de Conștientizare privind HPV. Mai multe vedete au fost invitate să-şi împărtăşească povestea de suflet despre relaţia pe care o au sau au avut-o cu mama lor, fotografiile şi textele aferente fiind prezentate sub forma unei expoziţii digitale prezentate la Muzeul Art Safari din Bucureşti, cu susţinerea MSD România.

Sub titlul sugestiv #MultumescMama, campania celor de la Fundaţia Renaşterea este dedicată tuturor mamelor, cele pe care le şi sărbătorim în această Lună a Femeilor sau a căror amintire o păstrăm vie în inimi şi în suflete. Printre cele care au răspuns pozitiv invitaţiei de-a se alătura acestei campanii se numără Andreea Marin, Iuliana Tudor, Laura Cosoi, Sonia Argint, Eli Roman, Andreea Vasile, Andreea Bănică şi Flavia Mihăşan, care le-au avut alături şi pe doamnele din board-ul Fundaţiei Renaşterea, respectiv pe Mihaela Geoană, Cristiana CoposAmalia NăstaseVeronica Savanciuc, Andreea Mihai, Adriana Cazacu şi Cătălina Negara.

Îmbrăcată cu un sacou negru prins în talie şi o rochie scurtă cu volane plisate, de un roz pudrat, în acelaşi ton şi stil cu pantofii cu toc gros foarte eleganţi, cu model vintage, Andreea Marin emana un aer lady-like, afişând totodată o siluetă demnă de o adolescentă.

În preajma panoului digital pe care rula fotografia şi povestea sa cu regretata ei mamă, Violeta Marin, fosta prezentatoare de televiziune a tresărit străbătută de fiorul amintirilor dragi alături de cea care a plecat mult prea curând, pe când Andreea avea doar 9 ani.

"Mesajul meu către mama, amintirea ei şi gândul către ceea ce mi-a lăsat moştenire după ce a devenit înger, toate aceste crâmpeie de recunoştinţă au fost parte din expoziţia inedită pe care o puteţi vedea şi voi de azi la Bucureşti", a spus Andreea Marin.

Laura Cosoi la MultumescMama Fundatia Renasterea jpg

Şi imaginea cu Laura Cosoi, însărcinată a patra oară, privind la fotografia cu ea bebeluş în braţele mamei sale a fost una memorabilă, dat fiind faptul că aceasta s-a stins la finalul lui 2023, iar acest 8 martie este primul petrecut fără ea.



Recente pe Ok! Magazine

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg