Andreea Marin, reacţii adverse de la vaccin. Violeta a avut coronavirus

25 martie, 2021
1 andreea2 jpg jpeg

Andreea Marin s-a vaccinat cu AstraZeneca pentru a se proteja de coronavirus, dar simptomele cu care s-a confruntat au doborât-o. Prezentatoarea s-a luptat cu dureri puternice şi a fost nevoită să stea în pat.

„Am făcut vaccinul şi, practic, am avut două zile de stat în pat. Două zile şi două nopţi. Am avut dureri foarte puternice în tot corpul. Fără temperatură însă, ca la o gripă. Am făcut AstraZeneca, dar nu din acel lot. M-am decis că voi face şi rapelul”, a spus Andreea Marin la Prima TV.

Singura din familia care a făcut covid a fost Violeta. Din acest motiv, fiica vedetei a trebuit să se izoleze pentru două săptămâni.

„Fetiţa mea a avut Covid. A fost bolnavă de Crăicun şi de Anul Nou, a stat închisă de Sărbători, dar a avut o formă uşoară. Noi ne-am testat de mai mute ori, nu am avut, am stat total separaţi. Ea are o mică garsonieră a ei, e izolată de restul casei. Noi doar îi duceam mâncare, i-am adus şi un brăduţ. A reuşit să se descurce singură trei săptămâni, totul a fost bine, a luat virusul de afară”.Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg