Andreea Marin revine cu precizări în cazul firmei soţului ei

9 decembrie, 2016
Andreea Marin despre clinica lui Tuncay Ozturk jpeg

Supărată pe faptul că unii clienţi ai clinicii fizioterapeutului turc o consideră răspunzătoare pentru calitatea serviciilor oferite de acestă instituţie, vedeta de televiziune pune punctul pe i.

image

Reacţia Andreei Marin de pe pagina sa de socializare vine ca urmare a numeroaselor nemulţumiri sesizate de unii pacienţi ai clinicii deschise în Bucureşti de Tuncay Ozturk, după cum argumentează pe larg în mesajul său.

"În urma unor mesaje primite în ultima perioadă din partea unor persoane care îmi reproşau calitatea unor servicii ce NU fac parte din munca mea, am decis să clarific aspecte care pot duce la confuzie şi, ca urmare, la efecte negative nedorite."

Mai jos, Andreea Marin detaliază fiecare aspect al problemei:

"1. PREMIZA. Am fost şi mai sunt legal căsătorită cu un om care şi-a început activitatea ca şi fizioterapeut de la zero în România acum aproximativ 3 ani, având câţiva ani de experienţă în Turcia. Consider că este firesc, într-o relaţie bazată pe dragoste, să acorzi tot sprijinul care îţi stă în putere celui de lângă ţine pentru dezvoltarea şi reuşita sa pe toate planurile. Important de clarificat este faptul că eu am sprijinit necondiţionat, fără a fi implicată legal, în nicio formă, în activitatea firmei soţului meu.

2. IMPLICAREA. Nu îmi face plăcere, dar din păcate nu pot ocoli subiectul în acest context, aşadar trebuie să lămuresc natura implicării mele: una la nivel de susţinere, morală, materială, financiară, la nivel de relaţii, recomandări şi promovare, precum şi în toate aspectele vieţii. Consider că este normal ca oricine să facă, în cuplu, tot ce ţine de sine pentru omul alături de care îşi construieşte un viitor. Subliniez, însă, faptul că am ales să respect libertatea de decizie şi de acţiune, neimplicandu-mă propriu-zis în activitatea firmei partenerului meu de viaţă şi fac această menţiune, pentru că tocmai aici este confuzia creată în mintea pacienţilor care mi-au scris cu reproş, crezând că port o responsabilitate suplimentară. O separare clară a vieţii mele profesionale de cea a persoanei de care am decis să divorţez, atât pentru acest moment, cât şi pentru viitor, se dovedeşte a fi necesară. Aceasta, cu atât mai mult cu cât, chiar cu o zi în urmă, într-un amplu interviu acordat unui post de televiziune realizat, nu întâmplător, în sediul firmei sale, şi nu în studioul TV, soţul meu a vorbit în cea mai mare parte a interviului despre mine şi relaţia noastră, aspecte folosite astfel în contextul promovării afacerii sale.

Citeşte şi:

Tuncay Ozturk, primele declaraţii despre divorţul de Andreea Marin VIDEO

3. SURSA PROBLEMEI. O altă confuzie s-a născut din faptul că pe mediile de comunicare on-line ale soţului meu şi ale firmei sale au fost postate de către acesta multe materiale conţinând imaginea mea, fie că vorbim de imagini filmate, text sau fotografii, folosindu-le în susţinerea activităţii sale. Menţionez faptul că am sesizat, cu luni în urmă, că acest lucru nu este benefic din pricina confuziei create, astfel încât i-am cerut soţului meu să scoată de pe mediile sale tot ce conţine imaginea mea.

4. AMÂNĂRILE. Din păcate, eliminarea acestor materiale - care dădeau de înţeles în mod indirect şi eronat publicului larg implicarea mea din punct de vedere legal în activitatea menţionată, din moment ce imaginea mea o "susţinea" la vedere în spaţiul on-line, deşi fără voia mea - a fost mereu amânată, în pofida insistenţelor mele repetate. M-am aflat într-o situaţie delicată, şi pentru că prin buna înţelegere şi comunicare nu am găsit posibilă soluţionare, recent, când am decis separarea de soţul meu din motive complexe, am găsit de cuviinţă să rezolv, pe cale legală, şi această problemă.

5. REACŢII NEDORITE. Şi în demersul legal în care am cerut eliminarea oricăror materiale care conţin imaginea mea sub orice formă de pe mediile on-line ale soţului meu (site-uri, youtube, conturi pe diverse reţele de socializare...), am avut parte de amânări sau eliminări doar parţiale, astfel încât în urmă cu o săptămână am apelat la executorul judecătoresc, care a constatat oficial prezenţa unor materiale ce nu fuseseră încă eliminate, nici după aproximativ o lună de demersuri oficiale. Toate aceste materiale creează o impresie falsă şi atrag reacţii nedorite la adresa mea precum cele care m-au determinat să fac aceste clarificări, folosind imaginea mea în sprijinul activităţii unei firme, fără să îmi doresc acest lucru. Sper, însă, ca această situaţie să fie rezolvată până la capăt favorabil în mod legal, pentru că este singura cale pe care o am la dispoziţie în acest moment de a elimina orice confuzie în activitatea mea şi cea a persoanei care este încă soţul meu, până la pronunţarea divorţului.

6. CLARIFICĂRI FINALE. Un ultim aspect care a dus la confuzie şi pe care trebuie să îl menţionez este faptul că am avut o colaborare de ani de zile cu un lanţ de spitale din Turcia, ajutând împreună mulţi români să găsească soluţii pentru problemele lor medicale grave, mai ales când nu găseau rezolvare la noi acasă în cazuri foarte complicate. Ulterior, firma soţului meu a început să colaboreze comercial pe partea de turism medical cu acelaşi lanţ de spitale, iar pacienţii au crezut că facem această activitate împreună, neştiind că susţinerea mea pentru el a fost doar sub aspectele menţionate mai sus. Este necesară o clarificare şi în acest sens: atunci când scrieţi pe o altă adresa decât suportpacienti@andreeamarinoficial.ro, care îmi aparţine, mesajul dumneavoastră NU ajunge la echipa mea. Aceasta este singură mea adresa dedicată acestui scop."Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg