Andreea Marin ┼či iubitul, diagnostica┼úi cu coronavirus. Prezentatoarea era vaccinat─â

26 septembrie, 2021
10 marin49 jpg jpeg

Andreea Marin s-a vaccinat cu Astra Zeneca ├«n prim─âvara acestui an, dar boala nu a iertat-o. Prezentatoarea a f─âcut covid ┼či s-a izolat timp de 14 zile. Coleg de suferin┼ú─â i-a fost ┼či iubitul, Adrian Br├óncoveanu.

 ÔÇ×Am fost pu┼úin boln─âvioar─â ├«n ultima perioad─â ┼či am stat acas─â, La un moment dat, n-am mai putut s─â stau ┼či m-am ridicat din pat. Am trecut ┼či eu prin aceast─â experien┼ú─â a COVID-ului de cur├ónd. N-a fost o pl─âcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat ├«ntr-un proiect, am c─âl─âtorit ├«n str─âin─âtate, am filmat, mare parte din echip─â s-a ├«mboln─âvit.Probabil s-a transmis foarte u┼čor aceast─â variant─â de la unul la altul. ┼×i uite a┼ča am trecut prin 14 zile de stat cuminte acas─âÔÇŁ, a povestit Andreea ├«ntr-o emisiune TV.

Vedeta crede, totu┼či, c─â vaccinul a ajutat-o ├«ntr-o anumit─â privin┼ú─â.

stanga
dreapta
1 marin21 jpg jpeg
2 marin20 jpg jpeg
3 marin22 jpg jpeg
5 marin1 jpg jpeg
6 marin jpg jpeg
10 marin49 jpg jpeg

ÔÇ×Nu este o experien┼ú─â pl─âcut─â, asta este, ├«ns─â eu fiind vaccinat─â acum 5 luni ┼či ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din ap─ârare, totu┼či am avut o variant─â u┼čoar─â. Am fost p─âzit─â totu┼či de vaccin. C├ónd am ajuns la spital s─â-mi fac analizele, dup─â ce am trecut prin boal─â, s─â m─â asigur c─â totul e bine pulmonar, am ├«n┼úeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie tras─â la nivel mondial, c├ót de mare este diferen┼úa atunci c├ónd e┼čti vaccinat.

Am stat c├óteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mu┼čchi, de corp, temperatur─â, dureri de g├ót. ├Än fine, nu e pl─âcut, dar am trecut ┼či prinÔÇŁ.

Andreea a împărţit suferinţa cu iubitul ei, care a luat virusul. Violeta nu a fost acasă în această perioadă.Recente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg