Andreea Marin va avea emisiune la TVR. Mircea Radu a dat vestea

21 septembrie, 2020
1 mircea jpg jpeg

Andreea Marin revine în televiziune. Frumoasa brunetă a semnat un contract cu postul unde a cunoscut consacrarea. Andreea Marin se reîntoarce în ograda TVR, locul unde a prezentat ştiri şi emisiunea Surprize, surprize. Anunţul a fost făcut de Mircea Radu.

“O situaţie de genul win-win e una în care câştigă ambele părţi. În cazul în care Televiziunea Română şi Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win.

Ce câştigă TVR? Un om care ştie meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forţă, cu capacitate uriaşă de muncă. TVR mai primeşte o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulţi şi buni pe care i-a pierdut în anii trecuţi. Ce câştigă Andreea Marin? O televiziune naţională. O platformă mediatică cu un potenţial enorm, încă neexploatată la adevărata valoare. Al treilea win este al telespectatorilor. V-aţi săturat de freak show-uri cu oameni care pendulează între vulgaritate şi ţicneală, de mocofani şi derbedei, de fake-uri delirante, de personagii care nu ştiu să facă nimic altceva decât să apară la televizor, de mediocrităţi agresive, de vorbăraie într-una şi fără rost? V-aţi săturat, da?… Ok, atunci uitaţi-vă la emisia Andreei Marin. În curând, la TVR”.



Recente pe Ok! Magazine

Harry si Archie
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg