Andreea Marin, vacanţă în Dubai: "Am ajuns tare obosită, după un an de muncă susţinută"

31 mai, 2021
5 dubai7 jpg jpeg

Andreea Marin a petrecut câteva zile de vis în Dubai şi a revenit în ţară cu amintiri de neuitat.

“Erau 42 de grade, şi totuşi, plimbarea pe barcă a fost de neuitat. La primele ore ale dimineţii, încă îmi încarc bateriile cu amintirile de acum câteva zile, din Dubai. Am fost câţiva ani la rând acolo când era Violeta mică, dar de atunci până azi, s-a construit atât de mult, încât pare un alt tărâm. De vis!”, povesteşte Andreea.

Prezentatoarea a bifat astfel prima călătorie după un an de pauză.

“Fotografiile sunt de la plecarea spre Dubai de acum câteva zile, din ziua primului zbor după un an de pauză între călătoriile dincolo de graniţe, de aceea şi eram atât de emoţionată, nerăbdătoare, cu bună dispoziţie !

Dacă ar fi să fac o poză acum, aţi citi pe chipul meu părerea de rău că sejurul a fost prea scurt, deşi acasă e mai bine decât oriunde. Dar au fost 4 zile atât de frumoase şi pline,  încât aş mai fi stat încă pe atât, ne-am promis oricum nouă înşine să ne întoarcem în octombrie, când temperaturile devin din nou mai blânde.

În privinţa drumului, de pildă, vă spun acum că am ajuns tare obosită, după un an de muncă susţinută fără pauză, în ultimele 3 luni am muncit şi în weekenduri, iar în ziua plecării am lucrat până în ultimul minut alergând pur şi simplu de la o treabă la alta, doar să pot termina ce mi-am propus.

Am ajuns în Dubai, cazarea la hotel a fost minunată Când am ajuns, deja se lăsase întunericul, am ieşit pe terasa ce dădea spre piscina şi plajă, spre imaginea liniştitoare din larg. O bucurie! Parcă uitasem cum e să călătoreşti!

Testul făcut pentru a evita, aşa cum e legal, carantina la revenirea în ţară, se putea face tot în hotel. Excursiile, sporturile pe apă, toate pot fi aflate şi alese tot acolo. Sala de sport are vedere spre plajă şi întinderea de apă - reconfortantă, îţi umple sufletul şi privirea de soare şi senin - iar la Spa, e minunat. Voi reveni!”Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg