Andreea Marinescu a născut

5 aprilie, 2017
Andreea Marinescu a nascut jpeg

Vedeta Pro TV a devenit mămică pentru a doua oară, pe cale naturală.

image

Colega lui Mihai Dedu şi a Laviniei Petrea de la pupitrul Ştirilor Pro TV de dimineaţă, a devenit mămică pentru a doua oară! Săptămâna aceasta, Andreea l-a întâmpinat în familia sa pe Marc Armin, un băieţel vorbăreţ ca mama şi mâncăcios ca fratele sau, Vladimir (7).

“Am născut la Maternitatea Polizu, unde domnul conferenţiar profesor doctor Nicolae Suciu şi echipa lui de oameni profesionişti au avut grijă ca atât eu, cât şi micuţul meu să avem toată atenţia şi grija de care am avut nevoie. Naşterea a fost foarte uşoară, iar familia noastră s-a mărit cu încă un băieţel pe care îl iubim nespus de mult! Marc Armin este guraliv ca mine şi a avut 3 kilograme la naştere. A primit nota 10 atât de la medici, cât şi de la Vladimir, fratele lui, care este complet cucerit de Marc şi îi spune numai “adorabilul meu””, a spus Andreea.

Colegii din platoul Ştirilor Pro TV au felicitat-o pe Andreea şi i-au făcut câteva urări şi micuţului Marc.

Lavinia Petrea, care este şi ea proaspătă mămică, a spus despre Andreea că “Este eroina mea! A născut a doua oară natural, un băieţel perfect şi nu s-a plâns nicio clipă de nimic! Este o femeie puternică, ne-a confirmat asta încă o dată. Să fie sănătoşi. O iubesc şi o îmbrăţişez tare, tare!”.

Mihai Dedu a spus: “Mi-a trimis mesaj la puţin timp după ce s-a întâmplat. Am văzut şi sărmăluţa şi chiar am făcut o glumă: am emoţii de zici că e al meu. Mă bucur tare, tare pentru amândoi şi mă bucur şi mai mult că s-a terminat cu bine! Mă bucur pentru copil, pentru mămică, pentru ei ca familie! Andreea are acum de tras, are 3 băieţi la uşă pentru că merită :))”.

Bun venit, Armin!Recente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg