Andreea Perju, operată de urgență: "Aștept rezultatele biopsiei"

1 iulie, 2022
perju20 jpg

Andreea Perju a trecut printr-o intervenție complicată la sân. Vedeta recunoaște că a amânat un timp operația. Acum așteaptă rezultatele biopsiei.

“Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați” . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate.

Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”, spune Andreea.

perju9 jpg

Timpul a trecut și situația s-a agravat.

“Au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău - medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg ) medici din noua generație , pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.

Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie.

Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei.

Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă!”, mai povestește vedeta.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg