Andreea Perju, operată de urgență: "Aștept rezultatele biopsiei"

1 iulie, 2022
perju20 jpg

Andreea Perju a trecut printr-o intervenție complicată la sân. Vedeta recunoaște că a amânat un timp operația. Acum așteaptă rezultatele biopsiei.

“Gata, a trecut dar o să vă povestesc un pic despre episodul meu că poate vă ajută să conștientizați că e important să mergeți la controale periodice, să țineți sub control și să vă ascultați instinctul atunci când vine momentul să acționați.

De 8 ani țineam sub control un adenom la sânul stâng care, din păcate, în ultimul an, din cauza stresului si dezechilibrului hormonal, a mai dezvoltat 2 “frați” . În Octombrie am zis TREBUIE să fac ceva dar , româncă fiind, am tot amânat momentul deoarece sănătatea o punem pe locul 100 și mereu găsim situații care au întâietate.

Nu-s mândră de asta dar câți dintre voi vă regăsiți în descrierea mea?”, spune Andreea.

perju9 jpg

Timpul a trecut și situația s-a agravat.

“Au mai trecut 9 luni și “domnul” s-a înmulțit și a și crescut la aproximativ 3 cm. După ultima ecografie am zis e momentul să acționez. Am vorbit cu doi medici doctori ( Fabian Gurău - medic estetician și Florin Georgescu medic chirurg ) medici din noua generație , pasionați de meseria lor și atenți la nevoile pe care le aveam, și am făcut pași siguri spre intervenție. Am ales clinica și totul a decurs ca la carte. Fără bartere, fără reclame ascunse doar cu gândul la fetițele mele și la faptul că sunt un exemplu pentru ele.

Le-am explicat ce urmează să se întâmple, de ce am ales așa și cât suntem de norocoase că medicina a evoluat atât de mult încât putem opri dezvoltarea unei posibile boli printr-o intervenție chirurgicală și că asta ne va liniști psihicul care e prietenul sau dușmanul nostru, depinde mult de situație. Cred că o minte sănătoasă și pozitivă ajută corpul să rămână în armonie.

Mai e un hop, aștept rezultatele biopsiei și merg mai departe pentru că viața e prea frumoasă ca să rămân blocată în încercările ei.

Gânduri bune și aveți grijă de sănătatea voastră, în esență de la ea ar trebui să pornească prioritățile, restul vine pe lângă!”, mai povestește vedeta.



Recente pe Ok! Magazine

andra jpg
FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg