Andreea Răducan a câştigat şefia Federaţiei Române de Gimnastică

4 august, 2017
Andreea Raducan insarcinata jpeg

La doar 33 de ani, fosta mare gimnastă a României a câştigat detaşat funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică.

image

După 15 ani de la retragerea din activitatea sportivă, Andreea Răducan încearcă să readucă gimnastica românească pe cele mai înalte culmi. Ea însăşi câştigătoare a 12 medalii de aur, fosta campioană mondială şi olimpică a fost aleasă în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Gimnastică, fiind votată în majoritate de membrii afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de alegeri organizată la sediul Ministerul Tineretului şi Sportului. Andreea Răducan a câştigat mandatul pentru legislatura 2017-2021 cu 42 de voturi pentru din 43 exprimate, unul fiind anulat.

"Un singur om nu poate schimba un sistem, de aceea vă rog să fiţi alături de mine cu tot profesionalismul de care aţi dat dovadă până acum. Gimnastica rămâne cel mai medaliat sport din România şi deşi acum părem cumva rătăciţi, consider că nu am uitat cum se face gimnastica. Trebuie să fim o echipă unită. Pentru că, din păcate, această echipă s-a erodat din interior în ultimul timp. Nu mai este loc de orgolii, nu voi mai permite acuzaţii în spaţiul public şi nici exagerări, care de cele mai multe ori au fost nefondate. Şi dacă va fi nevoie, vom apela şi la justiţie, dar eu sper să nu fie cazul. De asemenea, nu voi tolera un comportament neadecvat din partea antrenorilor", a spus fosta sportivă, potrivit Agerpres.

"Gimnastica noastră are multe de recuperat... pas cu pas, vom reconstrui împreună echipele care să se bată pentru primele locuri în lume! Spor la treabă, Andruşca, şi aşa cum bine ştii, sunt prezentă şi voi fi prezentă atunci când vei avea nevoie!", i-a transmis şi fosta gimnastă Corina Ungureanu.

Andreea Răducan are în palmares titlul de campioană olimpică în 2000, la Sydney, cu echipa României. Pentru câteva ore a fost şi campioană la individual compus, dar din cauza unui test pozitiv la pseudoefedrină această medalie i-a fost retrasă.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg