Andreea Răducan s-a logodit FOTO/VIDEO

16 iunie, 2016
andreea raducan 1 0 jpeg

Weekendul trecut, fosta mare gimnastă a fost cerută în căsătorie de Daniel Tandreu, cu care are o relaţie de patru ani încoace.

image

Andreea Răducan a dat vestea cea mare pe contul ei de socializare:

"Toate îşi au timpul lor... şi e bine să le faci la momentul potrivit. Ce să mai lungesc vorba, am zis DA! :)", şi-a anunţat ea fanii virtuali, postând câteva fotografii din weekendul magic petrecut alături de alesul ei.

image image

"A fost o reală surpriză. Îţi mărturisesc sincer, duminică a fost singura zi după multe altele în care aş fi putut să dorm mai mult şi să stau să mă odihnesc. I-am spus lui Daniel că mi-ar plăcea să mergem un pic la Sinaia, la munte, să ne recreem, să ne plimbăm, dar ştiind oricum că el urma să plece duminică seară din Bucureşti am zis că aş prefera să rămânem şi să ne odihnim acasă, pentru că am avut şi o emisiune care s-a terminat destul de târziu, undeva după ora 24.00. Pe la ora 02.00 m-am pus în pat să mă odihnesc şi m-am trezit dimineaţă la ora 06.00 şi am văzut că ploua afară şi mi-am zis: "Ce bine, nu mai mergem, o să pot să mă odihnesc mai mult". M-am trezit la 09.00, deja era însorit, mi-a zis: "Hai să ne trezim, poate mergem", am luat micul dejun în linişte şi pe la 12.00 am plecat spre Sinaia", a povestit Andreea Răducan la "Teo Show".

image

"Am trecut pe la Buşteni, iar el avea planul precis în mintea lui, că trebuie să urcăm la Caraiman, sus la cruce. Am aflat că era închis, pentru că vremea a fost destul de neprietenoasă dimineaţă şi n-am putut urca. Dar nu s-a lăsat, a mai întrebat la nişte oameni care făceau excursii acolo, apoi ne-am întors la Sinaia şi am urcat la cota 2000. A fost o poveste atât de frumoasă şi atât de bine pusă în aplicare, încât nu m-am gândit la nimic, decât să încerc să mă relaxez şi să mă bucur de ziua pe care o petreceam acolo. Şi a venit totul aşa de frumos, că nimeni n-a ştiut, în afară de mama."

image

"N-a contat că a plouat. Eu am plecat cu o pereche de blugi, un tricou şi o bluziţă pe mine, el a luat două pulovere la el şi am mers la Cruce".

   

image image

"Noi eram de ceva vreme împreună şi ne era foarte bine. N-a fost o relaţie care a pornit cu artificii pe tavan şi cu fluturi în stomac, eu nefiind genul care să mă entuziasmez atât de uşor şi să cad pe spate, însă lucrurile au evoluat şi au crescut extrem de frumos pe parcursul anilor şi bănuiam că, la un moment dat, se va întâmpla asta, dar nu acum", a mai spus Andreea în emisiunea lui Teo Trandafir.

Descoperiţi mai jos şi restul poveştii.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg