Andreea Raicu, dezvăluiri despre drama care i-a schimbat viaţa: „A lăsat o presiune cu care mă lupt şi în ziua de azi“

12 iunie, 2019
1 andreea raicu drama jpg jpeg

În acest an împlineşte 42 de ani, este una dintre cele mai cunoscute şi iubite vedete din România, însă în urmă cu aproape 20 de ani, Andreea Raicu a trăit o dramă care şi-a pus amprenta pe cariera ei.

Într-un articol publicat recent pe blogul ei, Andreea Raicu a vorbit despre relaţia pe care o avea cu tatăl ei, bărbat ce a murit în urmă aproximativ 18 ani, şi despre faptul că decesul acestuia a lăsat pe ea o presiune cu care se luptă şi astăzi.

„Nu mai eram acel copil minunat doar pentru că eram copilul lui. În timp, a trebui să muncesc mult să-i demonstrez că merit să fiu apreciată, iubită, că sunt demnă de dragostea lui. Trebuia să arăt că fac tot posibilul prin notele pe care le luam la şcoală, prin răspunsurile la întrebările care îmi erau mereu  adresate, din pictură, muzică clasică, poezie, literatură... Trebuia să arăt că sunt foarte bună şi că ştiu răspunsul la orice. Deşi mă chinuiam din răspunteri să fac faţă asaltului continuu de provocări, paradoxal, cea mai mică greşeală făcea ca totul să pălească, lucru care mă făcea nedemnă de dragostea mult dorită. Am crescut, iar această cursă a devenit din ce în ce mai aprigă. Nimic nu mai era îndeajuns, iar asta a stârnit în mine această dorinţă fantastică de a face atât de multe. Mi-ar fi plăcut să simt asta de la tatăl meu, să ştiu că sunt importantă şi că mă iubeşte indiferent de ceea ce am făcut. Mi-aş fi dorit să ştiu că este mâdru de mine şi de realizările mele şi să ştiu că va fi lângă mine chiar dacă erau  momente în care poate nu îmi ieşeau lucrurile. Dar el nu a ştiut să o facă, şi nu pentru că nu mă iubea, din contra. Din atât de multă dragoste pe care nu ştia cum să mi-o arate, îşi dorea să mă motiveze cât mai mult, să fiu cât mai bună. A reuşit, dar a lăsat şi urme, o presiune care m-a urmărit continuu şi cu care uneori mă mai lupt şi în ziua de azi şi pe care pot să o recunosc atât de bine şi la alte fete care au trăit experienţe similare“, a scris Andreea Raicu.Recente pe Ok! Magazine

Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Roman și Elisei PNG
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}