Andreea Raicu, mărturisiri sfâşietoare: ''Nu am avut poate cea mai bună relaţie, dar ştiu că m-a iubit''

16 septembrie, 2021
5 raicu6 jpg jpeg

Au trecut 20 de ani de când viaţa i-a despărţit, dar pentru Andreea Raicu amintirile cu părintele său sunt, astăzi, unele dintre cele mai preţioase.

Vedeta regretă că nu a apucat să îi spună tatălui său ce era mai important, chiar dacă relaţia dintre ei a fost de multe ori încordată.

“Exact în urmă cu 20 de ani, tată a plecat sub privirea mea. E un moment pe care nu am să îl pot şterge niciodată din memorie. Au trecut aproape la fel de mulţi ani câţi am petrecut împreună.

Nu am avut poate cea mai bună relaţie, dar ştiu că m-a iubit, dar nu a ştiut să mi-o arate. Pe măsură ce am crescut, m-am simţit îndreptăţită să îi spun tot ce m-a deranjat, tot ce nu îmi plăcea, cu furia pe care am ţinut-o bine ferecată în interiorul meu toţi anii copilăriei şi adolescenţei în care ştiam că “nu e frumos” să le răspunzi părinţilor. Nu am ratat nicio ocazie să îi spun ce simt.

Şi într-o zi, cea în care a plecat, am realizat că am uitat să îi spun ce era mai important, doar că, atunci când el era aici, nu puteam să văd asta pentru că eram prea orbită de furia care dădea pe dinafară.

Am uitat să îi spun că îl iubesc. A fost regretul cel mai mare. Sentimentul de vinovăţie m-a chinuit mult timp, mi-a furat zile, nopţi, luni în care numai la asta m-am gândit. Mi-a luat ceva vreme să pot să accept situaţia şi că nu mai aveam cum să întorc timpul ci doar să învăţ ceva din acesta experienţă dureroasă”, spune Raicu.

Vedetă crede că ar trebui să le arătăm oamenilor din jur ce simţim. “Ceea ce ştiu acum este că indiferent cât de supărată, tristă, nervoasă sunt pe mama, familie, prieteni sau oameni importanţi, am grijă să ştie că îi iubesc indiferent de orice. Să fiu sigură că am spus tot ce am simţit pentru că nu ştiu dacă voi mai avea ocazia, iar viaţă trăită cu regrete e absolut cumplită.

Indiferent cât de supărat, nervos sau trist eşti, dragostea rămâne acolo deşi în momentele acelea nu ai puterea să o mai vezi.

Ai grijă că oamenii cu adevărat importanţi din viaţă ta să ştie că îi iubeşti. Poate chiar acum!”Recente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg