Andreea Raicu NU a fost agresată de Tudor Chirilă. Vedeta e revoltată după ce presa i-a răstălmăcit vorbele

3 mai, 2023

Andreea Raicu face apel la presa românească: ”Ați atacat un om fără vină”.

Raicu Andreea jpg

Andreea Raicu simte gustul amar, încă o dată, al articolelor scrise doar de dragul click-urilor. În urma interviului său acordat lui Denise Rifai, o mulțime de angajați la diverse site-uri mondene au răstălmăcit cuvintele antreprenoarei, după ce ea a ales să fie cât mai sinceră.

Foarte mult s-au speculat declarațiile legate de relația cu Tudor Chirilă, rupte din context și prezentate într-o manieră în care insinuau că juratul de la ”Vocea României” ar fi agresat-o pe divă, în timpul relației lor.

Andreea și Tudor jpg

Andreea Raicu a transmis pe contul său de socializare un mesaj dur și ferm tuturor celor care lucrează în presa online și sunt rău intenționați:

”Sunt tristă și revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu @denise.rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi și fără nicio bază reală sau argument concret, mă pun în această situație. NU, @tudorchirila nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta și în emisiune, dar “jurnaliștii” au ales să ignore informațiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care și-o doreau.

Am din nou gustul amar pe care relația mea de love-hate cu presa românească mi l-a lăsat atâția ani de zile. Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră și transparentă, un interviu pentru care voi, publicul și comunitatea mea, mi-ați scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări și judecăți de valoare fără niciun fundament real.

Poate bat la uși închise, dragi jurnaliști, dar aș vrea ca înainte să mai scrieți și distribuiți astfel de articole, să fiți conștienți de impactul pe care-l pot avea. Da, munca voastră poate răni și afecta oamenii. Să nu uităm că în spatele unor astfel de fabricații se află o persoană reală, cu sentimente și emoții, cu familie și copii. Tot ce ați făcut a fost să atacați un om fără nicio vină.”, a scris Andreea Raicu pe contul său public.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg
Brooke Shields, GettyImages (8) jpg
FotoJet Tom și Suri jpg
iulia si mihai albu jpg
Carmen Iohannis si Jill Biden la Casa Alba 2024   instagram (4) jpg
Hailey Bieber este însărcinată
Mihai Albu are cancer (1) jpg
Akshata Murty, Profimedia (1) jpg