Andreea Raicu se răsfață într-o destinație exotică. ”Am așteptat ceva vacanța asta, dar a meritat”

1 februarie, 2023
Raicu Andreea jpg

Andreea Raicu s-a spetit cu munca în luna decembrie, iar acum a decis că e momentul să-și dea o pauză.

Frumoasa antreprenoare a renunțat la iarna de acasă și s-a dus într-o destinație exotică, căci este o mare iubitoare de apă și soare.

Așa cum îi stă bine oricărei vedete, Andreea Raicu a zburat până în Thailanda, într-un resort de vis. Aici are o cameră fabuloasă cu un peisaj exotic vibrant, terasă generoasă cu piscină privată șu șezlonguri, o cazare făcută parcă pentru relaxare totală.

Și așa cum și-a obișnuit comunitatea online, Andreea Raicu împărtășește fanilor cele mai dragi momente ale sale. Vedeta a scris în dreptul unei înregistrări de vis: ”Am așteptat ceva vacanța asta, daaaaar pare că a meritat.” Văzând imaginile, îi dăm dreptate.

Andreea Raicu se află într-o pantă ascendentă a carierei sale, căci este deja o antreprenoare de succes. Fost model și prezentatoare TV, Andreea Raicu și-a creat cariera pas cu pas. Și nu a fost lipsită de obstacole, ajungând până în punctul de a avea probleme de sănătate și de a pierde totul.

Având însă o construcție de învingătoare, Andreea Raicu a repornit de la 0 și pare că nimeni n-o mai oprește acum. Are un site de succes și o casă de modă care-i merge din plin. Este autoare și influencer de succes. Discretă cu viața personală, încă nu se cunoaște dacă are un iubit și cine este acesta. Cert este că a avut în trecut relații răsunătoare cu Cristian Chivu, Horia Tecău și chiar Tudor Chirilă.

Într-o postare pe blog-ul personal, intitulată "Greșelile pe care le-am făcut în relații", Andreea Raicu vorbește deschis despre sentimente și trecut.

Andreea Raicu a recunoscut că, în primul rând, nu a ştiut să aibă răbdare: „Am fost mereu un om impulsiv şi lipsit de exerciţiul răbdării şi acest lucru mi-a afectat relaţiile.“ De asemenea, vedeta subliniază că întotdeauna şi-a dorit să-şi schimbe partenerul: „Îmi plăcea, dar parcă mai avea nevoie de nişte ajustări. În multe relaţii am dus această luptă, până când am înţeles că este o nebunie. Fiecare om este aşa cum este.“ Andreea Raicu le sfătuieşte pe femei să le comunice partenerilor ce le deranjează, dar să nu impună o schimbare. O altă greşeală majoră spune că a fost afişarea nevoii de independenţă cu duritate: „Am făcut mulţi bărbaţi să se simtă prost pentru că nu i-am lăsat în niciun moment să creadă că am nevoie de ei. De fiecare dată când îmi ofereau ajutorul, insistam să mă descurc singură, dându-i astfel la o parte şi nelăsându-i să intre cu adevărat în viaţa mea.“ „N-am înţeles că într-o relaţie sunt trei entităţi: eu, el şi noi. Drept pentru care nu înţelegeam nevoia celuilalt pentru timp, spaţiu şi activităţi doar pentru el. „Aş vrea să fac ceva împreună cu prietenii mei“ pentru mine era «Nu te iubesc şi nu vreau să stau cu tine»“, a mai dezvăluit Andreea Raicu.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg