Andreea Raicu, topless pe internet! Cum a pozat vedeta la 41 de ani?

30 august, 2018
andreea raicu topless jpeg

Deşi a împlinit 41 de ani în urmă cu o lună, Andreea Raicu pare lipsită de inhibiţii. Vedeta a postat pe blogul personal un text despre frica de a fi dezbrăcat, iar imaginea care însoţeşte postarea este una în care ea apare topless.

image

Andreea Raicu a scris despre vulnerabilitate, afirmând că a trecut, de-a lungul vieţii, prin momente în care ar fi dat orice ca să dispară din faţa interlocutorilor, cu toate că se consideră o femeie puternică.

„Toată viaţa am făcut tot ce mi-a stat în putinţă să nu mă simt vulnerabilă, să mă simt protejată, să ştiu că nu mă poate ataca nimeni. Mi-era atât de frică să las garda jos, să nu fiu rănită, încât aş fi făcut orice ca să mă simt în siguranţă. În India, în cadrul unui exerciţiu, am fost întrebată cum mă simt atunci când sunt vulnerabilă şi ce mă face să simt această stare. Foarte mândră de mine, am răspuns că eu fac tot posibilul să nu fiu vulnerabilă. Facilitatoarea a zâmbit şi m-a rugat să vin în faţa grupului format din aproximativ 25 de participanţi. A continuat să-mi pună întrebări care, uşor, uşor, m-au făcut să mă simt vulnerabilă în faţa lor. Aş fi făcut orice să fug, să mă ascund, să nu mă vadă nimeni. Să nu observe lucrurile care mă făceau să mă simt atât de descoperită. Mă simţeam dezbrăcată în faţa tuturor celor care puteau să-mi vadă şi simtă starea de frică, stare care îmi provoca atât de multă ruşine. Mi se părea cumplit că cineva vede ce se întâmplă cu mine dincolo de masca de femeie puternică şi fără probleme pe care eram atât de obişnuită să o port“, a scris Andreea Raicu.Recente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg