Andrei Gheorghe a murit

19 martie, 2018
Andrei Gheorghe 19 martie 2018 jpeg

Cunoscutul prezentator de radio s-a stins din viaţă în seara de 19 martie.

image

Andrei Gheorghe a murit, luni seară, la vârsta de 56 de ani. El a fost găsit mort în baie de către persoana care avea grijă de locuinţa din Voluntari în care locuia. Bărbatul a sunat la 112, iar medicii nu au putut decât să constate decesul, care ar fi survenit cu 12 ore înainte. Apelul la 112 a fost efectuat la ora 22:25.

După necropsia care a durat aproximativ 3 ore, medicii legişti au spus că, cel mai probabil, Andrei Gheorghe a murit din cauza unui infarct făcut pe fondul unor probleme cardiace mai vechi. Legiştii au depistat urme ale unor infarcte mai vechi, care i-ar fi şubrezit starea de sănătate.

Ultima sa postare pe Facebook a fost scrisă pe 19 februarie:

“Totul trece. În cazul de faţă a trecut şi ultima interdicţie şi după 30 de zile vă spun iarăşi, Salutare! M’am întors şi sunt acelaşi, cu aceleaşi ocupaţii.) voi continua să trollez demnitari, medici, profesori, popi, îngeri, catedrale, antisemiţi, homofobi, legionari, negaţionişti şi alte asemenea făpturi imbecile. Cu drag.”

Andrei Gheorghe a fost unul dintre numele sonore ale radioului şi televiziunii din România, realizator de filme documentare, de scurt şi lung metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la şcoala de aviaţie din Lipeţk, Rusia, iar mama sa rusoaică fiind, era chiar fiica comandantului şcolii de aviaţie.

Andrei Gheorghe a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine (secţia rusă-engleză), Universitatea din Bucureşti. Între 1991 şi 1993 a fost reporter special la Radio Constanţa şi a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanţa (1993- 1996; "Videomania", "Vineri 13"), Pro FM Bucureşti (1996-2002; "Midnight Killer" "13-14") şi "Lanţul Slăbiciunilor" la Pro TV.

În 2002 şi 2003 realizează la Antena 1 emisiunea "Gheorghe" şi reia emisiunea "13-14 cu Andrei", mai întâi la Radio 21, şi apoi în perioada 2005-2006, la Radio Total.

Totodată, el a fost consilier media şi realizator de emisuni şi a scris pentru „Academia Caţavencu”. Între lunile ianuarie şi februarie 2010 s-a ocupat cu organizarea departamentului de comunicare din cadrul Ministerului de Finanţe.

Jurnalistul a jucat rolul unui ofiţer francez în filmul „Amen” – regizat de Costa Gavras. În filmul „Tinereţe fără tinereţe” – regizat de Francis Ford Coppola şi aflat în faţa de preproducţie – a avut rolul unui şofer de taxi. În 2008, Andrei Gheorghe a realizat un scurt metraj numit „Dubla Personalitate”, la care a fost şi scenarist.

Era tatăl Anastasiei – 23 de ani, fiica din prima căsătorie, şi tatăl vitreg al Mariei – 19, Katarinei – 17 şi al lui Maximilian – 16, ai celei de-a doua soţii.Recente pe Ok! Magazine

Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg