Andrew Garfield, fostul iubit al Emmei Stone, gay?

6 iulie, 2017
89th Annual Academy Awards   Arrivals jpeg

Niciodată să nu spui niciodată în ceea ce-l priveşte pe Andrew Garfield. Actorul, care a fost nominalizat anul acesta la Globurile de Aur pentru cel mai bun actor, ne-a oferit un moment inedit, alături de Ryan Reynolds - un sărut în faţa tuturor. Îl ştim pe Andrew ca fiind un om expresiv, căruia îi place să-şi arate sentimentele faţă de cei din jur, ba chiar a repetat momentul cu pupicul nărăvaş, într-un show TV, alături de prezentatorul Stephen Colber.

Nu exclude posibilitatea unei relaţii gay.

Nimic nu ne-a făcut să credem până acum că ar avea înclinaţii spre bărbaţi, mai ales că a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Emma Stone, timp de mai bine de 3 ani, însă recentele dezvăluiri ale actorului ne-au uimit.

S-a sărutat cu Ryan Reynolds la Golden Globes.

În timpul unui interviu, actorul de 33 de ani a vorbit despre propria sexualitate, mărturisind că este deschis chiar şi la o relaţie homosexuală. "Din câte ştiu eu, nu sunt homosexual. Poate că voi avea o schimbare de orizont mai târziu în viaţă, care, sunt sigur că va fi minunată şi voi ajunge să explorez acea parte necunoscută", a spus fostul Emmei Stone, Andrew Garfield, mărturisind că nu exclude o potenţială  relaţie homosexuală.

A repetat momentul alături de prezentatorul  Stephen Colber.

Andrew chiar joacă într-o piesă de teatru, Angels In America, în rolul unui bărbat gay bolnav de SIDA. În ciuda faptului că numeşte această experienţă "cea mai satisfăcătoare experienţă creatoare la care am sperat vreodată", actorul britanic spune că la început a ezitat să-şi asume rolul. "Ador acest rol,  dar o mare preocupare a mea a fost legată de cât de în serios ar trebui să  îl joc." Pentru a se pregăti pentru acest personaj, Andrew şi prietenii săi au petrecut mult timp împreună: "În timpul meu liber - în fiecare duminică - invitam 8 prieteni  la mine şi ne uitam la RuPaul's Drag Race. Aceasta este viaţa mea în afara acestei piese. Sunt un homosexual în momentul ăsta, fără actul fizic - asta-i tot."

A trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Emma Stone.

Cea mai cunoscută relaţie a lui Andrew a fost cu Emma Stone, 28 de ani, din 2011 şi până în 2015. Chiar şi după despărţire, cei doi au rămas prieteni.

Foto: Getty Images, Captură YouTubeRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg