Andrew Lloyd Webber, acuza┼úii grave pentru anti-vaccini┼čti: ÔÇŁSunt egoi┼čti ┼či la fel de periculo┼či ca cei be┼úi la volan!ÔÇŁ

18 mai, 2021
1 profimedia 0559193682 jpg jpeg

Andrew Lloyd Webber este foarte vehement la adresa persoanelor care contest─â sau refuz─â deja celebrul vaccin anti-COVID.

Compozitorul ├«i acuz─â pe ace┼čtia de egoism ┼či incon┼čtien┼ú─â, el dorind o revenire c├ót mai rapid─â la a┼ča zisa normalitate dinainte de izbucnirea pandemiei, ├«ntr-o interven┼úie la postul BBC Radio 4.

Celebrul autor de musical-uri consider─â c─â spectacolele nu se vor putea relua cu motoarele turate la maxim at├óta timp c├ót sunt ezitan┼úii care contest─â vaccinul, uit├ónd probabil c─â mai exist─â ┼či persoane care nu se pot vaccina din motive medicale sau care pur ┼či simplu doresc s─â ├«n┼úeleag─â mai multe ├«nainte de a se vaccina.

├Än mod cert, COVID ┼či vaccinul a ├«mp─âr┼úit lumea ├«n dou─â tabere vehemente ┼či adesea ├«nveninate.

Andrew Lloyd Webber avertizeaz─â! Cei care refuz─â vaccinul pot pune serios ├«n pericol planul de redeschidere extins─â ├«n Anglia preconizat─â la 21 iunie. Atunci multe restric┼úii vor fi relaxate, dac─â num─ârul ├«mboln─âvirilor ├«┼či men┼úine trendul descendent ┼či dac─â popula┼úia continu─â s─â se vaccineze.

Compozitorul e de p─ârere c─â dac─â nu te vaccinezi pui via┼úa celorlal┼úi ├«n pericol, la fel ca atunci c├ónd bei ┼či te urci la volan: ÔÇŁNici nu vreau s─â m─â g├óndesc ce se va ├«nt├ómpla dac─â nu deschidem ┼úara pe 21 iunie.ÔÇŁ, a mai ad─âugat Webber.

Foto: Profimediaimages