Angela Similea a împlinit 78 de ani. Cum s-a fotografiat marea artistă de ziua sa, în splendida Italie

10 iulie, 2024

Una dintre cele mai emblematice artiste românce a împlinit o frumoasă vârstă. Angela Similea, sărbătorită în Italia, la cei 78 de ani.

angela similea

Născută pe 9 iulie 1946, doamna muzicii românești trăiește discret și cât mai retras, după ce a rămas văduvă în 2011. Cu Victor Surdu se căsătorise în 1999.

Recent, artista a marcat perioada aniversară cu o fotografie din Italia, unde a plecat pentru o scurtă vacanță.

Angela Similea în Siena, Italia PNG

Cu o rochie lungă de nuanța piersicii și cu o tocă pe cap, Angela Similea arată superb. Artista le-a transmis fanilor și câteva gânduri: ”Într-un alt loc minunat din Europa, aproape de Siena-Italia! Vă îmbrățișez cu drag! Angela Similea.”

Este fascinată de natură și a distribuit de-a lungul timpului multe fotografii superbe din periplurile sale prin țară.

Angela Similea in alb PNG

La fel de mult, iubește și marea!

Angela Similea la mare PNG

”Iubesc marea, pentru tot ce înseamnă ea... Nu mai stau la soare pe nisip, în schimb fug spre mal la răsăritul soarelui... Mă las mângâiată de culorile cerului și de îngerii oglindiți pe luciul cenușiu al mării... și mă încarc, mă încarc cu spectacolul Divin, al îmbrățișării...

Prefer lunile mai și septembrie, când plaja este goală și primesc minunea răsăritului ca pe un dar, doar pentru mine.”, a scris Angela Similea pe Instagram.

Solista s-a retras de câțiva ani de pe scena care i-a adus gloria și împlinirea. O serie de evenimente nefericite, în familie, au făcut-o să se retragă din lumina reflectoarelor, dar artista a rămas aproape de colegii ei de breaslă, de public și de fanii care o urmăresc pe Internet.

Tot pe Internet publică solista și frânturi din viața ei. Actualmente este o bunică fericită, căci are doi nepoți de la unicul ei fiu, Sorin Hilgen, pe Grace și pe Jan Christian, stabiliți în SUA. Ei sunt alinarea solistei, căci în rest frumoasa Angela Similea a suferit în câțiva ani cât alții în două vieți. Șirul de drame a culminat cu decesul soțului ei, Victor Surdu, pe 7 aprilie 2011.

Angela Similea s-a lansat în anul 1970, iar printre marile ei hituri se numără: „Bun venit rază de soare”, „Nesuferită tristețe”, „Când băieții ne privesc”, „Un albastru infinit”, „Dacă n-ai fi existat”, „Grăbește-te și vino”, „Balada iubirilor deschise”, „Recheamă-mă și-am să revin”, „Voi cânta pentru mileniul trei”, „Nu-mi lua iubirea”, „Viața merge iubind înainte”, „Ultimul tramvai”, „Tangoul” și „Să mori de dragoste rănită”.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Lima jpg
colaj vedete OK jpg
Jennifer Garner cu Samuel, Profimedia (1) jpg
Brooke Shields, Profimedia (6) jpg
Courtney Sixx and Cindy Crawford, Profimedia (1) jpg
Pamela Anderson GettyImages 2177501839 jpg
Fran Demi Moore Sheryl Crow colaj jpg
Adrian Nartea Foto Mihai Stetcu jpg
David Popovici, îngerul copiilor jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian, despre Gasca Zurli cu mascote   Instagram (1) png
Bennifer adopta pisicuta PNG
Julia Roberts, miting în Georgia, Profimedia (4) jpg
Retreat Vama Veche colaj  JPG
Romanita Iovan Dare to Shine cu Dana Sota si Dana Savuica  (15) jpeg
Andreea Marin se menține cu Pilates   Instagram jpg
Jennifer Lopez la Met Gala 2023 jpg
Richard Gere si Alejandra Silva Foto Profimedia jpg
Beverly Hills 90210 GettyImages 114743151 jpg