Angelina Jolie a arătat divin la premiera Eternals, însoţită de copiii ei. Fiica ei, Shiloh, a purtat pentru prima dată rochie!

19 octombrie, 2021
1 angelina jolie profimedia 0638631745 1 jpg jpeg

Multe surprize, aseară, la premiera din Los Angeles a filmului Eternals.

Diva Angelina Jolie a dominat covorul roşu, ca în zilele ei bune. În plus, aceasta a pozat cu cinci dintre cei şase copii ai ei, îmbrăcaţi, la rândul lor, în ţinute de gală. Surpriza cea mare a venit din partea fiicei ei celei mari, Shiloh, care a purtat o rochie, aceasta fiind prima dată când o vedem pe adolescentă atât de feminină.

Actriţa de 46 de ani care joacă, în acest film, rolul războinicei Thena a strălucit într-o rochie de gală într-o nuanţă pământie, accesorizată, printre altele, cu un fel de inel din aur peste buze şi bărbie. În plus, machiajul şi coafura divei au fost ireproşabile. La un moment dat, Angelina a fost însoţită pe covorul roşu de cinci dintre cei şase copii ai ei (fără Pax): Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 13 ani.

Evident că audienţa a fost încântată să o vadă pe fiica ei biologică cea mare, Shiloh, mai feminină ca niciodată, purtând o rochie într-o nuanţă asemănătoare cu a mamei sale şi arătându-şi chipul frumos, care ne aminteşte foarte mult de tatăl ei, Brad Pitt. Nu de mult, Shiloh refuza orice element feminin în vestimentaţia ei, purtând haine băieţeşti şi fiind tunsă scurt şi masculin.

Am mai putut remarca, cu această ocazie, şi cât de mult a crescut Vivienne, mezina cuplului Angelina-Brad Pitt, puştoaica arătând foarte drăguţ în rochia ei albă, elegantă.

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE
Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc (5) jpg
michael diuglas catherine zeta jones GettyImages 450140000 (2) jpg
cam87 jpg
rares9 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg