Angelina Jolie a arătat divin la premiera Eternals, însoţită de copiii ei. Fiica ei, Shiloh, a purtat pentru prima dată rochie!

19 octombrie, 2021
1 angelina jolie profimedia 0638631745 1 jpg jpeg

Multe surprize, aseară, la premiera din Los Angeles a filmului Eternals.

Diva Angelina Jolie a dominat covorul roşu, ca în zilele ei bune. În plus, aceasta a pozat cu cinci dintre cei şase copii ai ei, îmbrăcaţi, la rândul lor, în ţinute de gală. Surpriza cea mare a venit din partea fiicei ei celei mari, Shiloh, care a purtat o rochie, aceasta fiind prima dată când o vedem pe adolescentă atât de feminină.

Actriţa de 46 de ani care joacă, în acest film, rolul războinicei Thena a strălucit într-o rochie de gală într-o nuanţă pământie, accesorizată, printre altele, cu un fel de inel din aur peste buze şi bărbie. În plus, machiajul şi coafura divei au fost ireproşabile. La un moment dat, Angelina a fost însoţită pe covorul roşu de cinci dintre cei şase copii ai ei (fără Pax): Maddox, 20, Zahara, 16, Shiloh, 15, şi gemenii Vivienne şi Knox, de 13 ani.

Evident că audienţa a fost încântată să o vadă pe fiica ei biologică cea mare, Shiloh, mai feminină ca niciodată, purtând o rochie într-o nuanţă asemănătoare cu a mamei sale şi arătându-şi chipul frumos, care ne aminteşte foarte mult de tatăl ei, Brad Pitt. Nu de mult, Shiloh refuza orice element feminin în vestimentaţia ei, purtând haine băieţeşti şi fiind tunsă scurt şi masculin.

Am mai putut remarca, cu această ocazie, şi cât de mult a crescut Vivienne, mezina cuplului Angelina-Brad Pitt, puştoaica arătând foarte drăguţ în rochia ei albă, elegantă.

Foto: profimediaRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG