Angelina Jolie a împlinit 49 de ani. Ce a făcut superba divă de ziua sa

5 iunie, 2024

Angelina Jolie a împlinit ieri 49 de ani, dar nu are de gând să-și sărbătorească ziua de naștere într-un mod extravagant, potrivit unor surse apropiate.

Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (6) jpg

S-a născut pe 4 iunie 1975 în SUA, California. Este o reprezentantă de seamă a zodiei Gemeni, actriță și regizoare de film, proaspăt femeie de afaceri, după ce a pus bazele unui atelier fashion în America.

O femeie expresivă și complicată, de o frumusețe rece și uimitoare, Angelina Jolie se bucură discret de noua sa vârstă.

angelina Jolie  foto   Shutterstock jpg

Pe fondul tensiunilor dintre copiii ei și fostul soț, actorul Brad Pitt, actrița, care a împlinit marți 49 de ani, a ales să-și sărbătorească ziua de naștere acasă, alături de copii.

„Angelina își va sărbători ziua de naștere acasă, alături de copii. Zahara e în vacanță, așa că își dorește să petreacă timp împreună”, a dezvăluit o sursă apropiată actriței pentru People.

Angelina Jolie și Brad Pitt au împreună șase copii - Maddox, 22 de ani, Pax, 20 de ani, Zahara, 19 ani, Shiloh, 18 ani și gemenii Knox și Vivienne, de 15 ani.

Planurile actriței de a-și petrece ziua de naștere într-un mod liniștit vin după ce s-a aflat că Shiloh a decis să renunțe la numele de familie din partea tatălui ei.

Potrivit unor surse, actorul din „Babylon” ar fi la curent cu informațiile potrivit cărora Shiloh a renunțat la numele lui, iar această decizie l-a întristat foarte tare.

Angelina și Brad s-au despărțit în urmă cu mai bine de șapte ani, iar de atunci au fost implicați în procese pe tema custodiei, a circumstanțelor în care relația lor s-a încheiat și a afacerilor lor în desfășurare. Jolie și Pitt au șase copii împreună, care au rămas, după divorț, alături de actriță. Angelina are custodia fizică principală a copiilor, în timp ce lui Brad i s-au acordat drepturi de vizită, după o bătălie juridică îndelungată. Relația lui cu copiii nu este, însă, deloc una apropiată, aceștia luând partea mamei lor în toată această tevatură.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg