Angelina Jolie a luat o decizie uluitoare. Vezi aici mărturia ei!

4 noiembrie, 2014

Este frumoasă, celebră datorită numeroaselor roluri pe care le-a interpretat excelent, mamă a şase copii şi susţinătoare a multor cauze umanitare. Se pare că toate acestea nu mai sunt de ajuns pentru Angelina Jolie, care doreşte să-şi facă

Este frumoasă, celebră datorită numeroaselor roluri pe care le-a interpretat excelent, mamă a şase copii şi susţinătoare a multor cauze umanitare. Se pare că toate acestea nu mai sunt de ajuns pentru Angelina Jolie, care doreşte să-şi facă o carieră în politică.

În vârstă de 39 de ani, Angelina Jolie este noua copertă a numărului din decembrie a revistei Vanity Fair. Cu aceasta ocazie, celebra actriţă a recunoscut că intrarea în politică este pasul următor pe care vrea să-l facă în cariera sa şi că e deschisă propunerilor în acest sens.

Despre sine, spune că este convinsă că ar fi un politician eficient şi că şi-ar face treaba într-un mod ireproşabil, însă se teme că nu ar fi luată în serios de către colegii săi, politicienii. „Nu ştiu exact în ce rol aş fi mai utilă (...) sunt conştientă că din cauza profesiei mele (n.r. actriţă), va fi puţin probabil să-mi ia munca în serios.”, a declarat actriţa pentru Vanity Fair.

Cât despre relaţia sa cu Brad Pitt, Angelina recunoaşte că oficializarea relaţiei este un lucru bun şi că se simte minunat în postura de soţie: „ Este într-adevăr diferit, e altă senzaţie când ne referim la noi ca soţ şi soţie.”.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg