Angelina Jolie a plecat în vacanţă cu cei şase copii. Ce a făcut Brad Pitt de Ziua Tatălui?

19 iunie, 2017
hepta 2971432 jpg jpeg

Angelina Jolie şi Brad Pitt au îngropat securea războiului după scandalul de proporţii, culminat cu acuzaţii şi un divorţ scandalos. Însă cei şase copii ai fosului cuplu nu au petrecut Ziua Tatălui alături de celebrul actor. Sâmbătă, mama lor în vârstă de 42 de ani a plecat împreună cu copiii în vacanţă.

A plecat împreună cu cei şase copii ai familiei.

Au fost surprinşi pe terminalul de plecări al Aeroportului din Los Angeles, însă familia nu a fost în formulă completă, căci a lipsit însuşi tatăl, Brad Pitt. Angelina a arătat clasic şi de data aceasta, îmbrăcată în haine monotone, care să nu atragă prea mult atenţia, aşa cum de altfel ne-a obişnuit în ultima vreme. În timp ce îi însoţea pe copii spre avion, actriţa a fost fotografiată într-un trench kaki până la genunchi, cizme joase, o geantă supradimensionată şi nelipsiţii ochelari de soare la ochi. Actriţă şi mai nou regizor, Angelina a renunţat la eleganţă în favoarea unei ţinute casual, confortabile. Angi şi fiica sa de 8 ani, Vivienne, au fost fotografiate ţinându-se de mână, în timp ce fratele geamăn, Know, mergea alături de fraţii mai mari, Maddox ( 15 ani), Pax (13 ani), Shiloh ( 11 ani) şi Zahara (12 ani).

Actriţa s-a îmbrăcat lejer pentru un zbor cu avionul.

Deşi ieri, 18 iunie, s-a sărbătorit Ziua Tatălui în S.U.A,  se pare că familia nu a fost completă, copiii petrecând departe de tatăl Pitt. În decursrul weekend-ului, Brad a fost văzut pe proprietatea sa din Los Feliz, casă în care au crescut copiii săi.  Se pare că actorul s-a apucat de plantat noi copaci, căci un camion i-a livrat un arbore de dimensiuni mari. Angelina, care s-a mutat într-o casă cu şase camere, în valoare de 25 de milioane de dolari, la doar cinci minute de fostul soţ, este acum plecată în vacanţă cu copiii familiei.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate