Angelina Jolie: ”Am avut fluturaşi în stomac”! La ce se referă actriţa?!

15 martie, 2017
Angelina Jolie stares adoringly at her son Maddox as they head to Buckingham Palace jpeg

A ieşit din cochilie şi e pregătită să deschidă noi capitole în viaţa sa! După separarea de Brad, Angie e pregătită să meargă mai departe cu viaţa ei. Atât pe plan emoţional, cât şi pe plan profesional.

Angelina în postura de profesor

De aceea, actriţa a acceptat invitaţia Şcolii Economice şi Politice din Londra de a veni la catedră. Da, Angelina este acum profesoară, şi nu de actorie aşa cum v-aţi fi închipuit! Actriţa susţine un curs care se numeşte „Femei, Pace şi Securitate”.

Ieri, 14 martie, actriţa a susţinut primul curs în cadrul acestui master şi a mărturisit că a avut mari emoţii. ”Sunt puţin stresată, simt fluturaşi în stomac. Sper să mă descurc. Acest lucru este foarte important pentru mine”, a declarat Angie pentru cei de la ”The Evening Standard”, înainte să susţină acest seminar.

Starul de 41 de ani a povestit că-n cadrul seminarului le va vorbi studenţilor despre violenţa sexuală şi violul prin care trec femeile în timpul războiului şi despre experienţele sale acumulate din călătoriile în zonele cu probleme.

Angelina şi studenţii ei

Şi avem şi reacţii după acest curs! Pesemne, Angie s-a descurcat destul de bine în a le capta atenţia, căci, la sfârşitul cursului, studenţii au ţinut să se fotografieze alături de celebra lor profesoară şi să-i mulţumească pentru învăţăturile împărtăşite.

În imagine, Angie apare flancată de studenţi: ”Este un profesor minunat. Sunt onorată că am participat la lectura sa în legătură cu violenţa sexuală, viol şi munca ei alături de refugiaţi”, ”Doamnă Jolie, v-aţi descurcat de minune”, ”Un curs impresionat susţinut, azi, de Angelina”, au fost doar câteva dintre părerile studenţilor expuse în social media.

A mers alături de Maddox la un tur privat

După acest curs susţinut, actriţa de 41 de ani a mers alături de fiul Maddox la un tur privat al Palatului Buckingham. Îmbrăcată cu o ţinută sobră, Angie s-a arătat încântată de experienţa avută alături de fiul de 15 ani.

foto: Splash / InstagramRecente pe Ok! Magazine

anca serea si adi
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg
octavia geamanu (5) JPG
liz -hudson
Eva Longoria și Victoria Beckham (2) jpg
theo
afis al bano romina power jpeg
Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg