Angelina Jolie are o sosie. Uite cât de bine îi seamănă!

8 mai, 2017
jolie versus angie jpeg

Cei care o văd pe stradă sunt convinşi că e celebra actriţă hollywoodiană, aşa că o opresc adesea să-i ceară autografe. Atât de bine seamănă Melissa Baizen, o mămă casnică din Wisconsin, cu Angelina Jolie.

Angelina Jolie versus Melissa

Este o femeie simplă, fără aspiraţii de vedetă, dar care seamănă izbitor cu fosta soţie a lui Brad Pitt. Messa Baizen are doi copii, locuieşte în Wisconsin şi e căsătorită cu un manager al unei clinici de oftalmologie.

Cu buze pline, plete negre, ochi verzi şi pomeţi accentuaţi, Melissa ar putea oricând să intre în pielea Angelinei Jolie şi s-o înlocuiască pe platourile de filmare. ”Sunt recunoscută tot timpul. Toată lumea se uită după mine. Mi se pare amuzant şi puţin ireal.”, povesteşte cu sinceritate femeia în vârstă de 34 de ani.

foto: Instagram / Hepta

De altfel, Melissa nu e deranjată deloc de comparaţia cu celebrul star hollywoodian, ba chiar recunoaşte că o măguleşte să fie asociată cu imaginea uneia dintre cele mai frumoase femei din lume. ”Am fost întotdeauna o admiratoare de-a ei. Mi se pare fantastic că sunt comparată cu ea. Eu întotdeauna am fost exigentă cu mine. În unele zile văd şi eu asemănarea dintre mine şi ea, însă în altele nu. Mi-aş fi dorit să am zâmbetul ei, îmi urăsc dinţii. Am analizat-o îndeaproape. (...) Îmi plac filmele ei, însă îi admir mai mult munca umanitară. Personalitatea mea este total diferită de-a ei, însă mulţi îmi spun că semăn cu ea”, a mai povestit Melissa.

Melissa recunoaşte şi că i-ar plăcea să-i calce pe urme actriţei, însă crede că nu are ”şanse”, neavând contact cu actoria. ”Am avut ocazia să văd cum e să fii ea. E frumos şi cred că te obişnuieşti cu statutul, însă nu cred că acest destin se află în cărţi pentru mine. Eu sunt o femeie obişnuită”, a declarat femeia.

Iată o galerie foto cu Melissa! Îi seamănă Angelinei Jolie?Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate