Angelina Jolie: ”Ce nu te omoară, te face mai puternic!”

1 aprilie, 2015

Acum o săptămână Angelina Jolie făcea publică scrisoarea în care a dezvăluit faptul că şi-a extirpat ovarele, pe fondul genei canceroase pe care o are. Mărturisea pe atunci că scrisoarea nu este neaparat un îndemn

Acum o săptămână Angelina Jolie făcea publică scrisoarea în care a dezvăluit faptul că şi-a extirpat ovarele, pe fondul genei canceroase pe care o are. Mărturisea pe atunci că scrisoarea nu este neaparat un îndemn pentru toate femeile, ci mai degrabă povestea vieţii sale în care, cu siguranţă, se regăsesc şi alte femei.

Criticată pe o parte şi adulată pe alta pentru decizia drastică la care a recurs, Angelina Jolie a decis să mai acorde, ieri, un interviu pe acest subiect revistei Elle. Aceasta a mărturisit, cu această ocazie, că ea crede în vechiul dicton ”Ce nu te omoară, te face mai puternic ”: ”Experienţa noastră, bună sau rea, ne face ceea ce suntem. Depăşind greutăţile, căpătăm rezistenţă şi maturitatea.”

Cu ocazia acestui interviu, Angi a vorbit şi despre experienţa sa în calitate de regizor al filmului ”Unbroken”: ”Ca multe alte astfel de poveşti, pelicula tratează capacitatea omului obişnuit de a reuşi într-o lume contra sa. Îţi reaminteşte să nu renunţi niciodată şi că spiritul de luptător este tot ceea ce contează. Este un film puternic pentru că vorbeşte despre potenţialul din fiecare dintre noi.”



Recente pe Ok! Magazine

vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg
Magda Pălimariu (5) jpg
Marius Manole și Cătălin Neamțu la Întrebarea Mesei Rotunde   Acasă TV jpg
Bucharest Fashion Week vedete jpg
Emma Heming și Bruce Willis, GettyImages (4) jpg
Joan Collins din Dinastia  foto   GettyImages jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Alexandre Eram jpg
FotoJet Victoria jpg
FotoJet Liam jpg
eliza spencer amelia spencer jpg