Angelina Jolie, divină pe covorul roșu la Veneția, însă brațele ei au atras atenția din motivele greșite

30 august, 2024

A fost, fără doar și poate, cea mai așteptată prezență de la Festivalul de Film de la Veneția, la premiera de gală de aseară a filmului Maria, despre soprana Maria Callas.

Și într-adevăr, a fost seara cea mare a divei în vârstă de 49 de ani, primită cu ovații după vizionarea filmului în care-o interpretează pe mare artistă de origine greacă, lucru care- emoționat-o până la lacrimi pe Angelina.

Angelina Jolie la Veneția GettyImages 2169311134 jpg

Cât despre apariția ei pe covorul roșu, aceasta a fost, așa cum ne așteptam, una desăvârșită. Look-ul ei a fost unul demn de eroina pe care o interpretează în noul ei film, Angelina alegând o rochie din șifon, de la brandul Tamara Ralph, în nuanța pielii, pe care a accesorizat-o cu o capă din blană falsă, în aceeași culoare. 

În plus, Jolie a ținut s-o onoreze pe cea mai mare soprană din lume purtând la premiera de aseară o broșă Cartier, care se crede că a aparținut, cândva, chiar Mariei Callas.

Filmul este cel mai recent din trilogia regizorului Pablo Larrain despre femei emblematice din viața reală, după „Spencer”, din 2021, despre Lady Diana, și „Jackie”, din 2016, despre Jacqueline Kennedy.

Regizorul a ales-o pe Angelina în acest rol greu spunând că doar o vedetă ca ea ar putea juca rolul cântăreței origine greacă.

„Aceasta este cea mai mare divă a secolului XX și cine ar putea-o juca cel mai bine?”, a declarat Larrain săptămâna trecută pentru Vanity Fair. "Nu am vrut să lucrez cu cineva care nu are asta în sânge. Aveam nevoie de o actriță care să fie în mod natural și organic acea divă, să poarte această greutate, să fie acea prezență. Angelina a fost aceea."

Din păcate, deși apariția Angelinei a fost una ireproșabilă, audiența a fost intrigată, din nou, de fragilitatea brațelor sale, extrem de slabe și cu venele ieșite în evidență într-un mod extrem de inestetic.

Nu este prima dată când observăm asta în cazul Angelinei, iar specialiștii au și o explicație pentru venele îngroșate ale divei: actrița suferă de vene varicoase, mai exact vene anormal de umflate și încrucișate, extrem de vizibile pe sub piele.

Angelina Jolie la Veneția profimedia 0903104706 jpg

Lăsate netratate, starea acestora se poate agrava, iar o sursă citată de Radar Online a declarat că stilul de viață al actriței nu ajută deloc: „Lui Angie i s-a spus că, din cauză că ea călătorește atât de mult cu avionul, afecțiunea ei s-ar putea dezvolta în tromboză venoasă profundă”.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg
Lily Collins, Brigitte Macron, Profimedia jpg
FotoJet Demi (1) jpg
Adelina Chivu și Mihai Morar (1) jpg
Bon Jovi, GettyImages jpg
Mircea Geoana   Instagram 3 jpg
FotoJet Brad jpg
Regele Willem Alexander, Profimedia (1) jpg
Jennifer Lopez Foto Profimedia jpg
Margot Robbie și Tom Ackerley, Profimedia (2) jpg
Brooke Shields o susține pe fiica Grier Henchy, Profimedia (2) jpg
Cornel Luchian si Iustina Loghin de la Insula iubirii   Instagram (2) jpg
Brad Pitt și Ines de Ramon, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Matt Damon Foto Profimedia (4) jpg