Angelina Jolie i-a sărbătorit pe gemenii Knox şi Vivienne la Disneyland. Uite cum s-au distrat!

13 iulie, 2017
Angelina Jolie takes the kids to Disneyland for the twins Birthday jpeg

Gemenii Know şi Vivienne au împlinit, ieri, 9 ani, motiv de mare sărbătoare în familia Angelinei Jolie. Şi pentru că o asemenea aniversare trebuie să fie una memorabilă, Angi i-a dus pe copii într-o excursie de vis, la Disneyland, locul în care s-au distrat pe cinste. A fost atât de plapitant, încăt actriţa nu a rezistat tentaţiei şi s-a alăturat şi ea copiilor săi, experimentând minunile din parcul de distracţii.

Au petrecut de ziua gemenilor în parcul de distracţii.

Din păcate pentru copii, Brad Pitt nu a putut fi alături de ei, ca o familie completă, de altfel, Angi şi Brad nu au mai fost văzuţi împreună după despărţirea cu scandal din toamna anului trecut, chiar dacă, în cele din urmă, amândoi au decis să petreacă timp cu cei şase copii, în mod separat.

A experimetat o plimbare cu tiribomba.

Angelina Jolie şi-a luat ieri copiii şi au sărbătorit ziua de naştere a gemenilor cu o altfel de petrecere, la Disneyland California. Vivienne şi Know nu au fost sărbătoriţi acasă, cu tort şi baloane, ci s-au distrat alături de fraţii Shiloh, Zahara, Pax şi Maddox într-un parc de distracţii. Actriţa de la Hollywood s-a îmbrăcat lejer, într-o salopetă neagră şi cu sandale casual în picioare pentru a putea face faţă unei zile solicitante. Vivienne, îmbrăcată într-o salopetă de blugi şi un  tricou sport, a stat alături de mama sa, purtând în mână un ponei de pluş, în timp ce sora sa Shiloh a  fost îmbrăcată băieţeşte, cu o şapcă galbenă pe cap.

Brad Pitt nu le-a fost alături în această excursie.

Angelina şi cei şase copii s-au întors în L.A după o călătorie în Namibia, locul în care s-a născut Shiloh, călătoria în Africa fiind special programată pentru deschiderea oficială a sanctuarului numit ”Shiloh Wildlife”. Actriţa de 42 de ani i-a născut pe micuţii săi cu Brad Pitt - Vivienne şi Knox, într-un spital din Nisa, Franţa, pe 12 iulie 2008.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg