Angelina Jolie, în faliment. A cheltuit toţi banii lui Brad Pitt?

7 februarie, 2019
1 angelina jolie2 png png

Conturile actriţei par a se goli după divorţ, din cauza cheltuielilor nesăbuite şi a regresului în plan profesional.

Unii spun că e deja falită, alţii că, dacă va continua în ritmul actual, va decima toţi banii strânşi până acum. E drept că cele mai mari cheltuieli au fost destinate activităţii sale caritabile, însă e un domeniu din care banii nu se mai întorc. Doar în ultimii zece ani, fundaţia Maddox Jolie-Pitt a donat 25 mil. $, iar din contractele ei de modelling, alte peste 50 mil $. Conform declaraţiilor oficiale, în 2018, Angie a donat 2,5 mil. $ prin fundaţie. În timp ce Brad Pitt, care era şi directorul acesteia, nu a dat niciun ban. În plus, pentru organizaţia caritabilă înfiinţată la Londra împreună cu doi foşti consultanţi britanici – The Jolie Dalton Helic Foundation – a donat anul trecut 1,7 mil. lire sterline. Se pare că, vara trecută, deoarece depăşise cu mult cheltuielile conforme cu bugetul ei, Jolie a trebuit să se retragă dintr-o tranzacţie imobiliară în St. James Park, ce valora 22 mil. $, deoarece nu mai avea fonduri să o achite, deşi proprietarul a decis să îi facă şi o reducere substanţială.

image

Mulţi susţin că notorieratea ei ca actriţă nu este atât de justificată, de vreme ce, după cum declară şi criticul hollywoodian de film Tom Socca: „Ai putea să scrii cu succes o istorie extinsă şi interesantă a cinematografiei americane a ultimilor 20 de ani fără a menţiona niciun film al ei“. Unde mai pui că bugetul familiei a avut de suferit peste măsură, după ce producţia First They Killed My Father, regizat de Angelina, a necesitat o investiţie de 24 mil. $ şi nici măcar nu şi-a recuperat banii, după statisticile de box office. Şi, în ciuda numeroaselor articole laudative la adresa talentului ei actoricesc, dacă privim în urmă, singurul rol principal al ei care a făcut istorie, după ce a luat Oscarul în 2000 pentru Girl, Interrupted, este cel din Mr. & Mrs. Smith, în 2009, mai mult pentru marketingul din jurul relaţiei lor iminente, decât pentru interpretarea impecabilă.

Alte roluri notabile din ultimii ani au fost cel din Malefincent, Lara Croft sau vocea din Kung Fu Panda. Un alt adevăr financiar... dureros este acela că nu talentul actoricesc i-a adus cei mai mulţi bani, ci contractele de publicitate, ce au însumat peste 100 mil. $. Cel mai generos contract de acest gen ramâne cel cu Louis Vuitton, care a depăşit orice venit încasat de ea pentru vreo producţie cinematografică. Divorţul de Brad Pitt i-a dat, însă, planurile peste cap, şi asta din cauza faptului că nu a vrut o despărţire amiabilă. Recent, Angie a încetat şi colaborarea cu avocata ei de ani de zile, Laura Wasser, pe care se zvoneşte că ar fi plătit-o, de-a lungul anilor, cu 10.000 $ pentru o zi de lucru, umplându-i acesteia conturile cu aproximativ 8 mil. $. Motivul principal a fost, evident, medierea divorţului, deoarece Jolie visa să ia de la Brad şi o parte din tot ce câştigase acesta între 2004 şi 2014, perioadă în care ei nu erau căsătoriţi, însă acest lucru nu a fost posibil.

image

În ultimii doi ani, tumultuoşi, de altfel, Brad i-ar fi dat Angelinei 10 mil. $, 80% din această sumă fiind destinată achiziţiei unei noi case în Los Feliz, în care Jolie să locuiască cu cei şase copii, iar restul pentru copii şi siguranţa acestora, extrem de costisitoare în deplasările lor. Şi se pare că Angelina nu prea are fler nici la investiţii şi speră ca divinitatea să îi rezolve problemele. Recent, călugării au fost surprinşi aducând binecuvântare proprietăţii achiziţionate de ea în Battambang, Cambogia. Construcţia aflată pe acest teren a fost rasă din temelii, însă construirea unui nou edificiu, ce se dorea ridicat cât mai repede, a stagnat, deoarece muncitorii antamaţi de ea au intrat în grevă din cauza salariului mult prea mic. Angie dorea să ridice aici un spital cu nume-roase secţii pentru nevoile localnicilor. Însă aceştia nu sunt foarte mulţumiţi de orientarea ei politică.

Jolie îl susţine pe preşedintele Hun Sen, care a interzis existenţa opoziţiei, permiţând doar partidului său să aibă drept la vot. Nici debutul lui 2019 nu pare să îi priască prea tare, de vreme ce o nouă poveste de dragoste zguduie din temelii Hollywood-ul, cea care se înfiripă între Brad şi Charlize Theron. Se zvoneşte că aceştia ar fi petrecut sărbătorile de iarnă chiar „sub nasul“ Angelinei, la reşedinţa lui Brad din Los Feliz, în care acesta a locuit şi cu Jennifer Aniston.

Foto: guliver/getty images, profimedia, ad.nlRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg