Angelina Jolie, în ipostază de stripteuză. Videoclipuri de mult uitate!

21 martie, 2017
angelina jpeg

La cele mai recente apariţii ale sale publice, dar şi-n fotografiile surprinse de paparazzi, Angie poartă ţinute sobre, de obicei ”all black”, care o acoperă cât mai mult. Dar n-a fost întotdeauna aşa!

Debuturile în modelling

Puţini ştiu că-nainte să fie o actriţă cunoscută, Angie a încercat să fie model, la sfaturile insistente ale mamei sale, celebra actriţă franceză Marcheline Bertrand. Se-ntâmpla pe când avea doar 14 - 15 ani!

Din păcate pentru ea, însă, debutul în modeling a fost destul de anevoios, căci ”specialiştii” au decretat că adolescenta avea câteva kilograme în plus, pe care trebuia neapărat să le piardă dacă voia să aibă succes.

Nu ştim dacă s-a conformat la acea vârstă, dar ştim că succesul în modelling l-a înregistrat puţin mai târziu. Adică, câţiva ani mai târziu, când a bifat apariţia în cateva videoclipuri muzicale ale celor mai în vogă artişti.

Angie, în rolul de stripteuză în videoclipul celor de la Rollign Stones

Da, Angie a apărut în videoclipul melodiei ”Anybody Seen My Baby”, cântată de Rolling Stones, în care a jucat rolul unui stripteuze, dar şi-n videoclipul melodiei ”Stand by my woman”, cântată de Lenny Kravitz, precum şi-n videoclipul ”Rock And Roll Dreams Come Through”, al cântăreţului Meat Loaf.

Toate acestea se întâmplau pe când Jolie voia să dea lovitura la Hollywood. Şi ce metodă mai bună de a se face cunoscută dacă nu apariţia în videoclipuri sexy, semnate de artişti şi trupe în vogă?Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg