Angelina Jolie, înjosită de Brad Pitt. Cum s-a răzbunat actorul

18 octombrie, 2020
1 pito jpg jpeg

Există viaţă după Angelina Jolie! Oho, şi încă ce viaţă are actorul cu modelul de nici 30 de ani, care vorbeşte cinci limbi străine şi seamănă leit cu Angie în tinereţe! În plin proces de custodie, Brad îşi ia revanşa cu juna pe care a dus-o în castelul şi-n patul fostei lui soţii furibunde

Cine poate uita primul in­terviu pe care l-a acordat Brad (56) după divorţul de Angelina (45), picto­rialul pe care l-a făcut, pentru GQ, prin parcu­rile naţionale din Statele Unite și în care se tăvălea descumpănit prin deșerturi, lăcrima cu cămaşa descheiată prin apusuri sângerii şi tot mapamondul suspina privindu-l îngenun­chiat de o durere aproape palpabilă?! I se citea disperarea pe chip, după ce fusese investigat de FBI şi cercetat de Protecţia Copilului pen­tru conflictul pe care l-ar fi avut cu fiul său minor pe-atunci, Madoxx, într-un avion pri­vat. La numai cinci zile după acel episod, soţia îl plesnea cu divorţul. Şi de-atunci, din acea fatidică zi de 15 septembrie 2016, când An­gie a cerut, în mod oficial, destrămarea ma­riajului lor de numai doi ani, totul a luat-o la vale pentru Pitt. Întreaga viaţă parcă nu-i mai aparţinea. Iar, patru ani mai târziu, termenii în care cele două părţi implicate în despărţirea de 400 de milioane de dolari îşi vorbesc şi îşi negociază, la nesfârşit, custodia copiilor lor au rămas la fel de tăioşi. Angelina tergiversează totul cerând, la finele lui august, înlocuirea ju­decătorului care se ocupă de cazul lor, pe mo­tiv că e imparţial din cauza afacerii pe care ar fi avut-o cu unul dintre avocaţii fostului ei soţ, iar acum, la începutul toamnei, ameninţă că se mută definitiv cu copiii în Londra, tensiunile dintre cei doi foşti soţi escalandând astfel din zi în zi. Cauza reală a noilor disensiuni dintre Brad şi Angie? Superba Nicole Poturalski (27), care-a reuşit să-l cucerească pe cel mai râv­nit burlac de la Hollywood şi să-i clocotească sângele în vene starului din Malefica cu pos­tarea ei „nevinovată“, din 16 septembrie: „Oa­menii fericiţi nu urăsc!“. Carevasăzică cea mai frumoasă femeie de la Hollywood, una dintre cele mai mari vedete din lume e ne­fericită! Fetiţa asta nu ştie pe cine provoa­că la duel! Chiar n-are habar ce adversară şi-a ales, pentru că, în „naivitatea“ ei, Nico a continuat răbufnirea online chiar a doua zi, cerându-i unui hater, care o acuza că o urăşte pe ditamai Angelina Jolie, să nu se mai amestece în relaţia ei. Opa, deci se con­firmă cumva relaţia ei cu Brad? Interesant, foarte interesant!... El ştie oare?

Fără să arătăm cu degetul doar spre mo­delul nepermis de neexperimentat într-ale showbiz-ului, nici starul din Fight Club nu-i vreo uşă de biserică. Brad pare că a stat şi-a calculat cu meticulozitate toate loviturile sub centură pe care i le aplică acum mamei celor şase copii ai lui. Şi-a luat iubită cu 29 de ani mai tânără decât el, model superb, activistă înrăită şi mamă a unui băieţel de 7 ani, Emil. Pe scurt, o palmă zdravănă peste obrazul fin şi neridat al Angelinei, mama eroină de la Hol­lywood şi eterna salvatoare a năpăstuiţilor. În plus, ca să dovedească parcă ce tip modern şi deschis la minte (nu numai la şliţ) este el – fix aşa cum era fosta lui parteneră de viaţă în tinereţile ei sălbatice – , actorul a accep­tat până şi faptul că iubita lui este căsătorită cu altul. Nico se află într-o căsnicie deschisă cu proprietarul restaurantului Borchardt din Berlin, Roland Mary (68) pe numele lui, un tip „filosofic“, deloc ranchiunos sau preocupat cu gelozii şi negativism, ci interesat doar de pro­fituri consistente şi constante. Drept urmare, omul de afaceri german i-a făcut actorului o ofertă de nerefuzat – Brad îi ţine companie ti­nerei şi apetisantei lui soţii în timp ce îşi pro­movează noul lui vin chiar la el în restaurant.

Încântat de propunere, starul din Ticăloşi fără glorie (2009) şi-a pus, fără întârziere, rosé-ul Jolie- Pitt Château Miraval în meniul din Borchardt. Şi, dacă asemenea superofertă este benefică finan­ciar şi Angelinei, care încă mai deţine castelul de 60 de milioane de dolari împreună cu fostul ei soţ şi întreaga podgorie de pe proprietatea franceză, ei bine, actriţa n-are nimic de câştigat sufleteşte de pe urma asocierii lui Brad cu doamna Mary. Dimpotrivă. Lovitura de graţie dată de Pitt lui Jolie s-a petrecut la sfârşitul lunii august, când actorul şi-a luat iubita la castelul din Franţa într-o mini-vacanţă amoroasă. Dintre toate locurile de pe pământul acesta unde putea să-şi ducă el juna a trebuit să aleagă locaţia în care Brad şi Angie şi-au jurat dragoste eternă în faţa altarului, acum şase ani! „Angie e furioasă şi absolut şocată că Brad s-a dedat la asemenea gesturi înjositoare. I se face rău fizic să-l vadă cum se etalează atât de public cu fata asta, în loc să fie discret cu viaţa lui privată“, dezvăluie o sursă pentru The Sunday Mirror. Foştii soţi au cumpărat împreună castelul francez chiar înaintea nunţii lor şi impresionanta clădire se află, şi-n ziua de azi, pe lista proprietăţilor pe care le au în comun. Şi, nu numai locul în care şi-a dus Pitt noua cucerire a deranjat, ci şi momentul în care a făcut-o n-a picat deloc bine. Întreaga mărşăvie s-a petrecut în preajma aniversării căsniciei Jo­lie-Pitt, pe 26 august, iar starul din Troia (2004) se arată complet indiferent la suferinţa cauzată fostei consoarte: „Brad ştie exact ce face şi ce efect au acţiunile lui asupra Angelinei. Lui nu-i pasă dacă ea va exploda de furie, de fapt chiar se aşteaptă la aşa ceva“, dezvăluie un apropiat de-ai fostului cuplu pentru Us Weekly. Şi-atunci care-i planul lui măreţ? După o vară întreagă în care Angelina îşi ascuţise din nou ghearele şi ataca mai nemilos ca niciodată, cerând revocarea judecătorului şi alte aberaţii asemănătoare, apele parcă se liniştiseră între părinţii celor şase copii: Maddox (19), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (14) şi gemenii Vivienne şi Knox (12). Odată cu etalarea neruşinată a noii idile a lui Pitt (chiar şi-n casa Angelinei, în patul ei!), slabe şanse să mai pice vreodată foştii soţi de acord cu ceva! Da, trio-ul pe care Brad îl formează cu soţii Mary, aşa denaturat cum e el, le va rotunji fostului cuplu Jolie-Pitt conturile din ban­că. Dar, la averea de 300 de milioane de dolari pe care actorul o are în prezent şi la viforul care se va abate asupra lui din direcţia „Maleficei“ (mai ales acum, când sprintena lui iubită nu poate sta locului şi sare, în public, cu replici usturătoare), zău dacă mai contează profitul financiar! Dar poate că Nicole Poturalski e cea care merită tot efortul, tot infernul ce va fi de îndurat, v-aţi gândit la asta?!

Nico este un model de succes în Germania, care a înţeles de mică compromisurile pe care trebuie să le facă pentru a-şi asigura ziua de mâine. Căsă­torită de la 19 ani cu un bărbat care mai are puţin şi face 70, preferata designerului Vivien­ne Westwood a copilărit într-un orăşel minier din vestul Germaniei, unde părinţii Agnieska şi Janus au ajuns la divorţ din cauza sărăciei şi-a disensiunilor nesfârşite dintre ei. Cea de pe coperta de septembrie a revistei nemţeşti Elle s-a visat de mică un manechin de succes: „Când toţi copiii se jucau cu leagănele şi păpuşile, ea trasa câte o linie în ţărână şi exer­sa mersul pe podium. N-avea mai mult de 8-9 ani atunci...“, punctează un amic de-ai ei pen­tru MailOnline. „Nicole era foarte tăcută. Nu era interesată decât de modelling, pe care l-a şi început la 13 ani, când a fost descoperită la Disneyland-ul din Paris“, adaugă alt apropiat de-ai ei. Vorbitoarea a cinci limbi străine n-a renunţat la studii de dragul proiectelor profe­sionale în care era tot mai mult implicată şi a absolvit fără prea mare efort liceul cu proastă reputaţie pe care îl frecventa. La 19 ani, s-a mutat la Berlin cu mama ei ca să-şi extindă cariera de model, iar, la scurt timp, l-a întâlnit pe actualul ei soţ şi-a ajuns, în doi timpi şi trei mişcări deştepte, la altar, în ciuda diferenţei de vârstă de 41 de ani dintre cei doi miri. Cel mai probabil, a văzut întreaga ei aventură cu mult mai experimentatul bărbat (care mai avea 4 mariaje la activ şi cinci copii) ca pe o oportu­nitate care nu trebuia ratată. Şi aşa a şi fost, având în vedere că exact în localul soţului ei l-a întâlnit pe Brad Pitt! Într-o bună zi, unul dintre cele mai mari staruri hollywoodiene a intrat în Borchardt, într-una din pauzele de filmare de la Inglorious Bastards, din Germa­nia, în 2009. Era însoţit de regizorul filmului, Quentin Tarantino, şi, cum era şi de aşteptat, s-a simţit ca acasă în restaurantul berlinez, devenind, treptat, un apropiat de-ai lui Roland Mary. Proprietarul restaurantului i-a făcut, câţiva ani mai târziu, cunoştinţă cu soţia sa, mult mai tânăra şi absolut irezistibila Nicole, care i-a rămas, ani la rând, în minte reputatu­lui actor.

Totuşi, nu s-a înfiripat nimic între actualii amorezi decât 10 ani mai târziu. Mai exact, în august 2019 s-au întâlnit la after-party-ul premierei din Berlin a filmului Once Upon a Time... in Hollywood, după care, în no­iembrie anul trecut, s-a consemnat pentru prima dată că Pitt şi Poluralski ar forma un cu­plu când au fost văzuţi împreună la un concert Kanye West, în Los Angeles. „Când şi-au înce­put relaţia, n-au spus nimănui despre ea. Unii dintre prietenii lor apropiaţi de-abia acum află despre ei doi...“, dezvăluie o sursă rămasă anonimă. Până şi bunicii modelului german sunt uşor bulversaţi şi copleşiţi de întreaga poveste. Nepoata lor a devenit subit subiectul preferat al presei din întreaga lume şi nu cei 10 ani petrecuţi în modeling sunt cauza, ci amantul ei de cinci stele: „De obicei, vorbesc cu mare plăcere despre nepoata mea, dar acum nu pot sufla o vorbă“, recunoaşte bunica Poturalski. Ce-i drept, Nicole se află acum la un nivel net superior de notorietate, unde erorile de orice fel şi expunerile excesive nu-şi au locul. Ai înţeles, Nicole? Modelul de 27 de ani joacă după regulile impuse de sus sau iese complet din anturajul superstarului hollywo­odian. E simplu! Când Nico era de-o şchioapă şi visa cu ochii deschişi la faimă şi Feţi Frumoşi, probabil că nu-i stătea gândul fix la Brad Pitt, dar nici departe de asemenea ideal nu era. Cum spuneam, cariera extinsă deja prin capi­talele modei New York, Paris şi Milano nu i-a garantat o popularitate la fel de însemnată ca cea a idolului ei, Heidi Klum, conaţionala ei, şi nici mariajul cu un om de afaceri de succes n-a scos-o din anonimat cum a reuşit simpla asociere cu Brad Pitt. La numai câteva ore după ce-a fost fotografiată de TMZ coborând dintr-un avion privat cu actorul de primă mână, pe aeroportul Le Bourget din Franţa, cota ei de piaţă a explodat. Toată lumea vorbeşte acum despre The IT couple de la Hol­lywood, iar ea adoră fiecare cuvinţel scris despre ea, fiecare nou follower pe care-l câştigă. Chiar zilele trecute a fost surprinsă verificând nicobrad2020, un cont făcut de fa­nii ei, care sunt mari susţinători ai idilei celor două vedete - „Jennifer şi Angelina sunt ter­minate! E timpul lui Nicole?“ Categoric! Chit că durează două săptămâni, adică fix cât mai rezistă Brad în compania ei, sau o eternitate, pentru că, nu-i aşa?!, e posibil să existe şi sen­timente puternice între ei, care să-i unească pe veci. Nu sunt puţini cei care susţin că relaţia amorezilor a devenit, pe parcursul ce­lor 9 luni de când se cunosc, cât se poate de serioasă. „Ea e foarte degajată, o gură de aer proaspăt pentru un star de calibrul lui“, divul­gă nişte amici de-ai ei pentru E!TV. „Nici vor­bă să fie ahtiată după faima lui.“ Hm, mă cam îndoiesc c-ar fi atât de naivă sau dezinteresată

OK, femeia a făcut un copil cu un bărbat care-i putea fi tată, dacă nu chiar bunic, dar tocmai rodul iubirii lor nesfârşite îi asigură ei traiul lipsit de griji pe care-l are azi. La fel cum aventura extraconjugală cu Pitt com­pletează spaţiile goale lăsate de mariajul ei. Şi nu mă refer aici doar la... afecţiunea pe care i-o poate acorda un sex simbol ca Brad, spre deosebire de pensionarul... pardon, proprietarul de restaurant de 68 de ani, ci şi la publicitatea nesperată venită la pachet cu Idila Anului. Şi, dacă-l iubea nespus pe soţul propriu şi personal, ce mai căuta la castelul francez al lui Brad Pitt? Aaa, testa vinul An­gelinei Jolie în calitate de băutoare ocazio­nală, nu? Dacă mai insistă mult tabloidele internaţionale cu articolele despre Bracole (numele cuplului Brad-Nicole), e posibil să ne trezim cu un comunicat de presă în care să fie stipulat, negru pe alb, caracterul pro­fesional al relaţiei dintre Nicole Poturalski şi Brad Pitt. Sunt simpli parteneri de afa­ceri, dom’le, totul e strict platonic între ei. Reprezentanţii lui Pitt au refuzat deja să comenteze cu privire la natura relaţiei dintre actor şi model. Dar n-au infirmat-o totuşi, ceea ce este crucial pentru veridicita­tea poveştii lor în doi. Firimituri de informaţii în acest sens oferă, din când în când, şi Potu­ralski pe conturile ei de social media, de la „Îmi petrec timpul cu jumătatea mea mai bună...“ la „Duc dorul plimbărilor cu iubirea mea...“ Destul cât s-o irite pe fosta doamnă Pitt, nu credeţi? Cu siguranţă că Angelina îşi pregăteşte fumegând următorul atac, după tergiversarea procesului de custodie al mino­rilor Jolie-Pitt prin penibila ei cerere de-a fi înlocuit judecătorul pe care tocmai ea împreu­nă cu Brad l-au ales. Mai are să-şi mute casa pe alt continent şi gata, le-a încercat pe toate atunci când şi-a propus să-l rănească pe Pitt prin despărţirea lui de cei şase copii ai săi. Dar trebuie să se grăbească până când minorii nu devin majori şi mama nu le mai poate ordona reşedinţa şi restul vieţii. Între timp, starul din Legendele toamnei (1994) închină un pahar de şampanie în cinstei primei lui iubite post-divorţ (pentru că n-au existat decât două zvonuri in­firmate de foste iubite în ultimii patru ani din viaţa lui). Fleur de Miraval, şampania rosé la care a trudit el toată vara, acompaniat fiind de minu­nata Nicole, se va lansa pe 15 octombrie, la preţul de 390 de dolari sticla.

„Şampania ne duce cu gândul la sărbătoare, calitate, prestigiu şi lux“, a acceptat recent actorul să detalieze în People despre un subiect atât de inofensiv. „Şampania rosé e relativ necunoscută. Dar re­zultatul muncii noastre e spectaculos şi sunt tare mândru de el!“, adaugă vedeta care ne sigură că pasiunea lui viticolă nu e trecătoare. Cum nici atracţia pentru doamna Mary n-a pierit în cele nouă luni petrecute împreună? Pentru că frumuseţea exterioară a modelului german nu e singura ei calitate. Generozitatea şi atenţia pe care i-o acordă fiului ei devenit acum, în septem­brie, şcolar trebuie să-i topească inima amantu­lui ei. Evident că n-a stat nimeni să numere re­chinii salvaţi de ea, prin fundaţia pe care a înfiinţat-o şi care şi-a propus tocmai acest scop, şi nici n-o ia nimeni la bani mărunţi în ceea ce priveşte timpul petrecut cu soţul şi tatăl unicului ei copil sau orele, weekendurile dedicate iubitului ei celebru. E liberă să facă ce vrea şi tocmai aceas­tă libertate a ei trebuie să fie irezistibilă pentru Brad. El numai liber nu se simte acum, când încă n-a încheiat discuţiile în contradictoriu cu fosta soţie, când copiii lui nu şi-au văzut bunicii paterni în toţi cei patru ani post-divorţ, din cauza tensiu­nilor continue din familie. Ar fi nesperat de bine ca nemţoaica să-i poată oferi superstarului ce-şi doreşte, ce merită. După ce-a redus la minimum consumul de alcool, care-i întuneca minţile şi per­spectiva, şi a încercat, în mod repetat, să facă pace cu mama copiilor lui, merită şi el un respiro, un re­start. Şi, din zâmbetul cuceritor afişat din 11 sep­tembrie în reclamele Brioni, ca nou şi chipeş am­basador al brandului italian de costume bărbăteşti, zicem că fix asta se întâmplă cu actorul.Recente pe Ok! Magazine

ray liotta 0  jpg
ABBA tineri profimedia 0154364384 jpg
Kourtney Kardashian și Travis Barker s au căsătorit (6) jpg
katie5 jpg
Andreea Marin la Lisabona (4) jpg
nicusor5 jpg
ray liotta si logodnica jpg
Kevin Spacey jpg
Jennifer Lopez, mesaj emoționant după decesul lui Ray Liotta jpg
Lucian Mindruta jpg
Andrew Fletcher Depeche Mode jpg
Ray Liotta a murit (1) jpg
reghe2 jpg
Elena Gheorghe Armâna Mea 24 mai 2022 2776 jpg
Andie MacDowell jpg
Mirabela Dauer la Horia Brenciu jpg
plimbare cu barca
Georgina Rodriguez jpg