Angelina Jolie întinerește! Diva arată fenomenal la 48 de ani. Ce apariție bombă a avut alături de fiică

12 aprilie, 2024

Sărbătorind o seară fantastică, Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, i-a captivat pe toți la premiera musicalului său The Outsider, pe Broadway.

Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg

Diva tot divă, și la 48 de ani. Angelina Jolie arată spectaculos, de parcă deține elixirul tinereții. Frumoasă și fără semnele specifice intervențiilor estetice, actrița a fost și de data asta elegantă, rafinată și senzuală, în același timp.

Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (4) jpg

Contrastând cu preferințele sale vestimentare obișnuite, Angelina Jolie a avut o apariție teatrală în auriu, cu pelerină maro. Divei îi stă splendid cu nuanța de blond pe care o are de ceva timp la păr.

Magia serii a fost completată de prezența uneia dintre fiicele sale, Vivienne Jolie-Pitt. Tânăra seamănă izbitor cu celebrul ei tată, Brad Pitt, fostul soț al Angelinei, de care nu s-a depărțit în cei mai amicabili termeni.

Lupta lor în instanță de ani de zile este deja celebră!

Laureată a unui Premiu Oscar, Angelina Jolie s-a evidențiat printr-un machiaj dramatic și cercei impunători, foarte mari. De asemenea, a făcut furori cu zâmbetul ei irezistibil.

Seara premierii a fost foarte specială, datorită prezenței fiicei Angelinei, Vivienne, în vârstă de 15 ani, care împărtășește pasiunea mamei sale pentru teatru.

Adolescenta este din ce în ce mai preocupată de arte, iar pentru această ieșire a ales un costum elegant, sobru, bleumarin.

Emoția premierii musicalului pe Broadway s-a sesizat din cuvintele Angelinei: „Nici nu vă pot descrie cât sunt de bucuroasă că acest musical își face debutul pe Broadway și aștept cu nerăbdare să împărtășesc această nouă adaptare a ”The Outsiders” cu publicul.”

Diva are șase copii. Copiii adoptați Maddox, 22 de ani, Pax, 19 ani, Zahara, 18 ani, Shiloh, 17 ani și pe gemenii Vivienne și Knox, în vârstă de 15 ani, cu fostul ei soț Brad Pitt.

Actrița a cochetat și cu regia, a filmat în producția biografică Maria Callas, având rolul principal și și-a făcut debutul în antreprenoriat, căci are un atelier de modă.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Richard Dreyfuss   GettyImages 539134246 jpg
FotoJet J Lo jpg
Gheboasă, al doilea an la Untold Sursa Instagram
Rita Ora jpg
FotoJet Vera  jpg
Mazăre jpg
FotoJet Madonna jpg
Felicia Filip și Oana Pellea, premiate la gala Uniter   Andrei Gîndac, Uniter jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
FotoJet Lenny jpg
FotoJet (37) jpg
Loredana Groza ca Xena printesa rzaboinica la show ul de pe Arena Nationala de la meciul Generatiei de Aur   Instagram (1) jpg
FotoJet Cannes jpg
Elena Gheorghe, Mandinga, Adela Popescu   FOTO Instagram jpg
Andra 9W0A0025 mod (3) jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Mirela Retegan este foarte încântată de faptul că face echipa bună cu fiica ei de 22 de ani, Maya
FotoJetamf jpg