Angelina Jolie: “N-am vrut să am copii”. Declaraţii uimitoare ale actriţei!

18 februarie, 2016
ONE TIME USE Vogue US Angelina JOLIE jpeg

Are şase copii frumoşi, sănătoşi şi de diferite rase, naturali sau adoptaţi. Şi, totuşi, Angie nu se vedea în rolul de mamă. Recent, regizoarea de 40 de ani a uimit din nou într-un interviu acordat celor de la Associated Press, mărturisind că nu s-a văzut cu copii vreodată.

Presa internaţională a preluat ştirea care, cumva, are rolul de a face publicitate noului film la care lucrează: “First They Killed My Father”, pe care-l regizează în Cambodgia. Acum 15 ani, însă, în anul 2000 mai exact, Angelina era în rolul Larei Croft pentru „Tomb Raider in Cambodia“, când a simţit ceva schimbat. “Când am venit prima oară aici, în Cambodgia, m-am schimbat. Mi s-a schimbat şi perspectiva asupra vieţii. Am realizat că sunt atâtea de aflat din istorie, mai mult decât ce aflăm în şcoli, şi atâtea de înţeles despre viaţă, că m-am simţit foarte umilă în faţa acestei descoperiri”, a declarat soţia lui Brad Pitt.

“O puternică senzaţie de goliciune

Mama a şase copii – dintre care trei adoptaţi – cu Brad Pitt a adăugat că filmările din Cambodgia au fost foarte diferite de cele din Los Angeles, unde a simţit “o puternică senzaţie de goliciune” cât timp a crescut – fiind crescută de regretata actriţă Marcheline Bertrand, tatăl ei, Jon Voight, lipsind din peisaj în majoritatea timpului. ”Acea plecare acolo m-a făcut să realizez ce puţine ştiam şi să încep o căutare a adevărului care-mi lipsea”, a mai spus vedeta.

Angelina Jolie cu gemenii

Angelina Jolie “Deodată, mi-a fost foarte clar că fiul meu se afla în ţara aia, pe undeva”.

Totodată, a fost momentul în care şi-a “trezit” dorinţa de-a deveni mamă. “E ciudat, n-am vrut să am copii vreodată. Nu am vrut să fiu gravidă. N-am avut grijă de copii vreodată până atunci. Şi nu m-am văzut ca mamă.”, a mai spus Angie, până să se joace cu copiii de la o şcoală locală cambodgiană.

Cu Brad Pitt

Doi ani mai târziu, îl adopta pe Maddox, acum în vârstă de 14 ani. Câţiva ani mai târziu, au urmat Zahara din Etiopia (11 ani) şi Pax în 2007 (din Vietnam), pe lângă cei 3 copii naturali: Shiloh (9), Vivienne şi Knox (7).Recente pe Ok! Magazine

Vincent Cassel (2) jpg
cib9 jpg
Carla Bruni Sarkozy la Cannes (2) jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
Kylie Minogue Cannes (7) jpg
Olivia vacanta 7 jpg
kat111 jpg
FotoJet (22) jpg
andreea311 jpg
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
Irina Mohora (1) jpg
putin82 jpg
Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg