Angelina Jolie pleacă în weekenduri cu elicopterul

13 august, 2011
1000 jpeg

Are grijă nonstop de cei şase copii, în timp ce partenerul ei de viaţă e ocupat cu filmările. Dar la sfârşit de săptămână ea simte nevoia să se refugieze undeva singură doar cu Brad.

Are grijă aproape nonstop de cei şase copii, cu care stă momentan la Londra, în timp ce partenerul ei de viaţă e ocupat cu filmările. Dar dacă în timpul săptămânii Jolie este mamă full time, la sfârşit de săptămână ea simte nevoia să se refugieze undeva singură doar cu Brad, departe de agitaţia oraşului, dar şi de casa plină de copii.

În ultimul timp, actriţa s-a preocupat exclusiv de familie şi a fost văzută ducându-şi copiii în parcuri de distracţie, la restaurant ori la teatru, în timp ce tatăl lor, Brad Pitt, filmează de zor pentru „World War Z“. Weekendurile au fost însă rezervate pentru plimbări în doi şi seri romantice. Aşa că, pentru a nu petrece şi mai mult timp departe de iubitul ei, Angelina a închiriat un elicopter care să o ducă la o casă de vacanţă de lângă capitala britanică. Aici, Brad şi Angie sunt aşteptaţi de câţiva angajaţi care întreţin mica vilă de provincie şi care-i fac pe cei doi să se simtă răsfăţaţi. Cel puţin, până la sfârşitul weekendului, când cuplul se reîntoarce la năucitorul lor stil de viaţă.

image
image

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg