Angelina Jolie renunţă la actorie!

21 noiembrie, 2014

După ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie renunţă la cariera sa de actriţă, iată că a venit şi confirmarea lor. Vedeta câştigătoare a numeroase premii pentru rolurile interpretate fără cusur confirmă faptul că vrea să se retragă din cariera de actriţă.

După ce au apărut mai multe zvonuri potrivit cărora Angelina Jolie renunţă la cariera sa de actriţă, iată că a venit şi confirmarea lor. Vedeta câştigătoare a numeroase premii, pentru rolurile interpretate fără cusur, confirmă faptul că vrea să renunţe la cariera de actriţă.

Însă, să nu vă închipuiţi că frumoasa actriţă va rămâne fără job. Singurul motiv pentru care vrea să nu mai joace în filme este că vrea să le regizeze. Încântată de succesul pe care îl are în calitate de regizor, Angelina a decis că vrea să se axeze pe acest lucru.

Fiind în plin proces de promovare a noului său film, Unbroken, Angelina a declarat pentru Du Jour Magazine că este un lucru cert faptul că plănuieşte să rămână în spatele camerelor. Ba mai mult, aceasta a spus că nu i-a plăcut nicicând să fie în centrul atenţiei. ”Nu m-am simţit niciodată confortabil în ipostaza de actriţă. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu în faţa camerelor”, este ceea ce a declarat Angelina Jolie.

Cu toate că dorinţa sa este de a se concentra pe cariera de regizor, în luna iunie a anului viitor Angelina va apărea din nou pe micile ecrane, într-un film în care o va interpreta pe frumoasa Cleopatra. Acela se pare că va fi ultimul rol pe care îl va juca actriţa.

Sursă foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg