Angelina Jolie și-a surprins fanii cu un nou look. Actrița s-a făcut blondă și s-a lansat în modă

9 iunie, 2023

Diva nu se teme de schimbări și acceptă orice fel de provocare. Angelina Jolie a ales să întâmpine vara 2023 cu un look nou și s-a făcut blondă.

Angelina Jolie, Getty (2) jpg

Nu este prima dată când o vedem pe celebra vedetă blondă. A început să-și deschidă nuanța părului încă din primăvară și Angelina Jolie pare că dorește să se reinventeze, căci a mai făcut o schimbare importantă în viața sa, s-a lansat în modă.

Angelina Jolie la Casa Albă, 2023, Getty jpg

În acest domeniu, în calitate de antreprenor, ea a lucrat mai mult în ultimele luni și și-a lansat propriul brand de îmbrăcăminte, Atelier Jolie, care acum este în căutare de talente.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Angelina a anunțat că va lansa acest brand vestimentar, concept pe care și-l dorește ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Din acest motiv, ea a anunțat pe contul ei de Instagram că este dornică să angajeze pe oricine dorește să se alăture proiectului.

Mai mult, Angelina Jolie a dat start unei colaborări cu celebra casă de modă Chloé, pentru o colecție capsulă, care să-i promoveze brandul.

Angelina Jolie, colaborare Chloe, Instagram jpg

Imaginea cu noul look al actriței, cunoscută și ca regizoare, producătoare, activistă umanitară, filantropă și antreprenoare a apărut pe contul de Instagram al casei Chloé, împreună cu un mesaj: ”Colecția capsulă Chloé x Atelier Jolie este o explorare a feminității moderne și omagiază puterea colaborării femeilor. Propune ​siluete fluide și detalii tactile. Colecția capsulă ready-to-wear pune accent pe îmbrăcămintea de seară și pe o estetică atemporală inspirată de piese perene din garderoba îndrăgită a Angelinei Jolie.”

„Foarte puține mărci de lux sunt certificate B Corp. Pentru mine a fost important să lucrez cu Chloé, una dintre primele mărci de lux care a fost B Corp. A fost un privilegiu să creez împreună cu Gabriela Hearst și sper că toate femeile se vor simți comod și frumoase în articolele ce fac parte din colecția capsulă. Profitul îl voi reinvesti în pregătirea croitorilor și artizanilor de la Atelier Jolie.”

Pare-se că Angie are planuri mari cu casa sa de modă. Actrița a avut dintotdeauna o afinitate pentru moda classy și probabil că fanii săi se vor înghesui să-i cumpere creațiile. Cert este că moda a devenit o metodă foarte profitabilă pentru vedete, căci vin cu atuul imbatabil al brandului personal.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg