Angelina Jolie și Brad Pitt îngroapă securea războiului. Cei doi s-au reunit, după ce actorul a zburat la Roma

14 iulie, 2022
angelina jolie si brad pitt

Perioada de tensiuni dintre Angelina Jolie și Brad Pitt pare a fi aproape de final. Căci, de dragul copiilor, par a îngropa securea războiului.

Brad Pitt a zburat la Roma, acolo unde se află o parte din copiii cuplului, care stau momentan cu actrița ce filmează și regizează la Roma.

Brad Pitt Ciampino jpg

Potrivit HollywoodLife, actorul a călătorit pentru a sărbători împlinirea a 14 ani a gemenilor Knox și Vivienne. Din informațiile date de publicație, Pitt nu ar fi ratat ocazia specială, însă fosta lui soție a ținut mult să se întâmple și a făcut toate aranjamentele în acest sens.

„Angelina e foarte prinsă la filmările ”Without Blood” și s-a bucurat enorm că Brad a putut să vină la Roma să vadă copiii și să fie acolo de ziua lui Knox și Vivienne; înseamnă foarte mult pentru ea că el a făcut călătoria”, a declarat sursa publicației.

”Actrița ține enorm la timpul petrecut de copiii săi cu tatăl lor, mai ales când e vorba de ocazii speciale, cum ar fi aniversările”, a continuat sursa.

”Acum era stresată din cauza timpului, căci nu poate sta mult cu copiii, așa că i s-a luat o povară de pe umeri când Brad a ajuns. Îi este foarte recunoscătoare pentru gest”, a mai explicat apropiatul actriței publicației citate. Tot el a precizat că între cei doi actori comunicarea este aproape inexistentă, datorită relației tensionate dintre ei cauzate de divorț și lupta pentru custodie. Iată ce a mai spus această persoană: ”Nu comunică decât prin terți, căci încă se judecă la tribunal.”

Totuși, Angelina are mereu în vedere bunăstarea copiilor, așa că, indiferent de ce simte pentru el, dorește ca tatăl lor să fie prezent cât mai des. Și iată că Brad nu-și dezamăgește gemenii și este alături de ei la Roma, cu ocazia aniversării celor 14 ani de viață.

El a fost surprins pe aeroportul Ciampino din Roma împreună cu chitara sa, pe care a adus-o în romanticul oraș italian.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg