Angelina Jolie şi Brad Pitt merg mai departe cu divorţul. S-au înţeles asupra termenilor şi condiţiilor!

2 aprilie, 2018
gettyimages 476574263 angelina jolie si brad pitt jpg jpeg

Anunţul separării lor a venit ca un trăsnet la Hollywood şi, la mai bine de un an şi jumătate de când fostul cuplu şi-a spus adio, se pare că divorţul celor doi are mari şanse să se pronunţe.

image

Se pare că Angelina şi Brad au ajuns la un acord în ceea ce priveşte creşterea copiilor şi alţi termeni ai divorţului. Au mers mai departe cu viaţa lor separată, aşa că nu mai e cale de întors. Se aşteaptă ca divorţul să se finalizeze în următoarele săptămâni, căci au fost de acord asupra termenilor. Conform presei străine, cei doi actori de la Hollywood au ajuns la o înţelegere de dragul celor şase copii ai lor, procedurile fiind iminente, mai ales că foştii parteneri ar avea relaţii separate. "Au fost de acord cu termenii divorţului. Actele au fost finalizate de reprezentanţii ambelor părţi, dar vor fi depuse în câteva săptămâni. Este o mare schimbare faţă de atunci când s-au despărţit, Angelina făcând demersuri legale împotriva lui Brad, dar acum părţile au ajuns la o înţelegere. Amândoi cred că este crucial să aibă o relaţie bazată pe respect, de dragul copiilor", a declarat o sursă pentruThe Sun.

Divorţul nu s-a putut pronunţat din cauza neînţelegerile dintre cei doi din ultimele luni, asta incluzând dezacordul Angelinei pentru accesul lui Brad în viaţa celor şase copii ai lor. Brad şi Angelina sunt părinţi pentru Maddox, 16, Zahara, 13, Pax, 14, Shiloh, 11 ani şi gemenii în vârstă de 9 ani, Knox şi Vivienne.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg