Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în Franţa! Vezi poze cu verigheta!

28 august, 2014
brad pittverigheta ap306885640608 jpeg

Mult aşteptatul moment a avut, în sfârşit, loc. Cele mai mari staruri de la Hollywood s-au căsătorit sâmbăta trecută, pe 23 august, în Franţa, aşa cum a anunţat purtătorul lor de cuvânt, citat de Associated Press. Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc la castelul Chateau

Mult aşteptatul moment a avut, în sfârşit, loc. Cele mai mari staruri de la Hollywood s-au căsătorit sâmbăta trecută, pe 23 august, în Franţa, aşa cum a anunţat purtătorul lor de cuvânt, citat de Associated Press.

Ceremonia a fost una intimă şi a avut loc la castelul Chateau Miraval, alături de miri fiind în ziua cea mare câţiva prieteni şi membri ai familiei.

Jolie, în vârstă de 39 de ani, a fost însoţită la altar de fiii ei cei mari, Maddox, 13, şi Pax, 10. Două dintre fiice, Zahara, 9, şi Vivienne, 6, au fost repsonsabile cu aruncatul petalelor de flori, spre altar, iar Shiloh, 8, şi Knox, 6, au fost cei care au avut grijă de verighete. Brad Pitt, în vârstă de 50 de ani, a fost deja fotografiat, astăzi, cu verigheta pe deget, la premiera din Dorset, Anglia, a filmului "Fury".

Cei doi actori sunt împreună de nouă ani şi au şase copii, dintre care trei adoptaţi - Maddox, Zahara şi Pax, şi trei biologici, Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne. Casă de piatră, Brangelina!Foto: AP, Getty Images

image


Recente pe Ok! Magazine

site DSC 8843 fl jpg
scarla3 webp
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg