Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au reunit în Los Angeles!

22 iunie, 2016
colaj jpeg

După câteva zile petrecute separat, soţii Jolie-Pitt s-au reunit cu copiii lor la reşedinţa din Los Angeles. Fotografiile recente, surprinse de paparazzi, le-au dezvăluit planurile.

Brad, foarte grăbit pe aeroportul din LAX

Weekendul trecut, l-am găsit pe Brad Pitt urmărind cursa automobilistică Le Mans, alături de alţi actori faimoşi. Azi, însă, actorul a luat primul zbor spre Los Angeles pentru a se alătura familiei sale. Îmbrăcat destul de sobru, celebrul actor în vârstă de 52 de ani a zâmbit discret la întâlnirea cu paparazzi, pe aeroportul din Los Angeles, şi a refuzat să dea autografe celor prezenţi acolo.

Angi le-a zâmbit celor prezenţi pe aeroport

Soţia sa, însă, a fost ceva mai zâmbitoare atunci când a aterizat pe plaiurile hollywoodiene, după câteva zile petrecute în New York. Surprinsă de paparazzi alături de micuţul Knox şi de fratele lui mai mare Maddox, Angi părea chiar fericită că se-ntoarce în sfârşit acasă, mai ales că ultimele luni şi le-a petrecut în Anglia, unde au închiriat o locuinţă. Aceasta era îmbrăcată într-un outfit all black, aşa cum ne-a obişnuit în ultima vreme.

foto: Hepta