Angelina Jolie, superbă la întâlnirea cu Secretarul General al NATO

1 februarie, 2018
hepta 3373181 angelina jolie jpeg

După câteva zile petrecute la Paris, în care a filmat câteva clipuri publicitare pentru Guerlain şi s-a întâlnit cu Prima Doamnă a Franţei, Brigitte Macron, acum Angelina Jolie a revenit la îndatoririle sale de Înalt Comisar al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi.

Angelina a arătat chic la Bruxelles.

Actriţa în vârstă de 42 de ani, mamă a şase copii, a aterizat în Bruxelles, capitala Belgiei, la o întâlnire importantă cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg, punctele importane ale discuţiilor lor ptivind problemele importante şi de mare interes pentru vedetă, una dintre ele fiind reprezentată de prevenirea violenţei sexuale împotriva femeilor şi copiilor din zonele de război.

S-a întâlnit cu Secretarul General al NATO, Jens Stoltenberg.

Angelina şi şeful NATO au convenit asupra modalităţilor de a ajuta alianţa militară pentru a combate violenţa din zonele de război, iar pe lângă faptul că a avut un discurs impresionant, Angi a arătat fantastic: "pacea este mult mai dificil şi mult mai costisitor de realizat. Prin urmare, ea are un impact direct asupra eforturilor NATO de a proteja stabilitatea. Ne vom concentra pe a face ceva, a raporta rezultatele, a monitoriza şi a conştientiza modalităţile de a pune capăt impunităţii".

image

Jolie este o actriţă apreciată care, pe lângă cariera de succes la Hollywood, susţine drepturile omului şi pacea mondială, ea fiind un trimis special al UNHCR. Angelina Jolie a fost răvăşitoare în vizita sa la sediul NATO din Bruxelles. Miercuri, actriţa a adoptat un outfit all black, o rochie foarte chic care îi lăsa la vedere un umăr,  un model destul de conservator având în vedere că s-a întâlnit cu un oficial. Actriţa a fost tot timpul cu zâmbetul pe buze şi i-a fermecat  pe interlocutorii ei.

Foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg