Angelina Jolie, un rol colosal. Actrița o va juca pe una dintre cele mari cântărețe de operă ale lumii

24 octombrie, 2022
Angelina Jolie

Filmul va fi regizat de Pablo Larraín, cel care a regizat și ”Spencer”.

Angelina Jolie o va juca pe emblematica Maria Callas în filmul ”Maria”, producție inspirată de viața celebrei cântărețe de operă.

5 maria callas profimedia 0633408905 jpg jpeg

Pablo Larraín este regizorul din Chile care se va ocupa de acest nou film, după ce a primit recenzii foarte bune pentru ”Spencer”.

Și Angelina Jolie a debutat în vară ca regizor, cu filmul “Without Blood”, pe care l-a filmat în Italia. Neobosita actriță a spus ”Da” unui rol epic și solicitant, acela al Mariei Callas, însă cu siguranță se va dărui trup și suflet producției. Filmele biografice sunt din ce în ce mai căutate, iar anul acesta alți doi artiști iconici s-au bucurat de filme biografice: Elvis și Marilyn Monroe. Și dacă pentru aceste roluri au fost cooptați actori cu o celebritate medie, în cazul Mariei Callas a primit rolul una dintre cele mai cunoscute: Angelina Jolie.

Potrivit Variety, filmul va urmări ”povestea de viață tumultoasă, frumoasă, dar tragică a unei dintre cele mai renumite cântărețe de operă, în anii 70, la Paris, ultimii ani din viața divei.”

Soprana s-a născut într-o familie de greci în 1923 la New York și a murit la Paris, în 1977. Pe numele adevărat Ceciliei Sophia Anna Maria Kalogeropoulou, artista a fost supranumită în italiană „La Divina” (Divina) sau „Regina della lirica” (Regina Liricei), considerată drept cea mai mare cântăreață de muzică de operă din a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Scenariul filmului este scris de Steven Knight, un colaborator obișnuit al lui Pablo Larraín.

”Visez de mult să combin cele două mari pasiuni ale mele: cinematografia și opera. Este un vis îndelung așteptat.”, a mărturisit regizorul, care a adăugat: ”Este grozav să o am pe Angelina în proiect, o actriță curajoasă și plină de curiozitate, este o șansă fascinantă, un cadou minunat.”

Iată ce a declarat și Angelina Jolie, în legătură cu acest rol fascinant: ”Îmi iau foarte în serios misiunea de a reda cât mai autentic o artistă completă așa cum este Maria Callas. Este grozav să fac echipă cu Pablo Larraín și să transmitem lumii povestea și moștenirea unei soprane emblematice.”

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Concert Chris Norman png
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg