Angelina Jolie, vizită surpriză în campusul fiicei sale. Vedeta a făcut senzație printre colegii Zaharei

26 octombrie, 2022
Angelina Jolie în campus, Profimedia  (3) jpg

Zahara este fiica Angelinei, adoptată în 2005 și cu care vedeta se înțelege de minune.

Actrița a înscris-o pe Zahara de anul acesta la Colegiul Spelman, iar Angelina Jolie s-a arătat atunci foarte emoționată de noua etapă în care a ajuns adolescenta de 17 ani.

În vara aceasta, Angelina a avut ocazia în vara asta să stea mai mult cu Zahara, care a însoțit-o la Roma, unde a filmat, în calitate de regizor, pelicula ”Without Blood”.

Superba Angelina Jolie a trecut într-o altă perioadă a vieții, unde o vedem mult mai caldă și mai apropiată de copiii săi, în timp ce viața amoroasă pare a fi inexistentă. De asemenea, a semnat pentru un nou proiect măreț. Angelina Jolie va fi noua Maria Callas, într-o peliculă dedicată vieții celebrei mari soprane cu origini grecești.

În urmă cu câteva zile, într-un weekend de sărbătoare la Colegiul Spelman, Angelina Jolie i-a uimit pe toți cu prezența sa neașteptată în campus. Colegii Zaharei au fost super exaltați de prezența marii actrițe. Studenții s-au strâns la eveniment și s-au înghesuit să se fotografieze cu vedeta sau să o urmărească printre standuri, în timp ce socializa cu fiica Zahara.

Angelina Jolie și Zahara au mers la diversele standuri amenajate în campus, iar actrița nu s-a dat în lături de la a poza alături de colegii extaziați ai fiicei sale. Jolie, în vârstă de 47 de ani, trece de câțiva ani printr-un proces complicat de separare de fostul său soț, Brad Pitt, pe care aceasta l-a acuzat oficial că ar fi agresat-o atât pe ea, cât și pe unii dintre cei șase copii pe care îi au.

Zahara a apărut în numeroase fotografii cu Angie astă-vară, căci cele două obișnuiau să se delecteze prin magazinele de la Roma, în timp ce Angelina Jolie se afla acolo cu treabă, în calitate de regizor pentru prima sa peliculă.

Angelina Jolie şi-a extins familia, în 2005, mai mult la insistenţele primului ei copil adoptat, Maddoxx, care, la cei 3 ani câţi avea atunci, îşi dorea un frate sau o soră din Africa. Zahara era malnutrită şi rahitică în Etiopia ei natală, însă, odată adusă acasă, în SUA, şi-a revenit complet. Fata s-a acomodat perfect în familia divei, care a trecut ulterior prin dificultăți, când mama naturală a Zaharei, pe care o credeau moartă, trăia de fapt și i-a sâcâit o perioadă. Rămâne de văzut dacă Zahara, după ce va deveni adultă, va decide să îi dea o șansă mamei naturale.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

George Ivașcu    FOTO PRO TV (1) jpg
Vedete care sărbătoresc Paștele ortodox jpg
FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg