Angelina şi Brad s-au mutat într-un conac scoţian

20 august, 2011
article 0 0d7dd8d200000578 802 634x430 jpeg

Cele două staruri hollywoodiene nu încetează să ne arate că ştiu să trăiască pe picior mare, chiar dacă alegerile lor sunt pe cât de rafinate, pe atât de extravagante. Totuşi, chiar şi ei ar da oricât să se bucure de traiul simplu, de la ţară.

Cele două staruri hollywoodiene nu încetează să ne arate că ştiu să trăiască pe picior mare, chiar dacă alegerile lor sunt pe cât de rafinate, pe atât de extravagante. Totuşi, chiar şi ei ar da oricât să se bucure de traiul simplu, de la ţară.

Vezi aici noua reşedinţă de vară a familiei Jolie-Pitt

Deunăzi, Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au suit tot clanul într-un charter şi au aterizat în Glasgow. Dacă săptămânile trecute cuplul a fost zărit retrăgându-se în fiecare weekend în zona de provincie din apropierea Londrei, într-o vilă privată cu personal atent selectat şi unde cei doi ajungeau tot pe calea aerului, dar cu elicopterul, acum Angie şi Brad au renunţat la escapadele romantice şi au decis să le ofere celor şase copii ai lor o vacanţă cu iz rural.

image

Astfel, clanul Jolie-Pitt, aflat în Anglia pe perioada filmărilor pentru „World War Z“, în care Brad e angrenat de câteva săptămâni bune, s-a relocat în Scoţia, într-un conac de secol 16, proprietate aflată pe dealurile Ayrshire. Conacul are grajduri şi hectare întregi de culturi, fapt îmbucurător pentru copiii care deja s-au arătat entuziasmaţi de caii şi vacile fermei ori de iazul plin cu peşte aflat pe domeniu. Deja Brad şi cei doi copii mai mari, Maddox (10) şi Pax (7), au fost la pescuit, în timp ce Angelina l-a luat pe Knox (3) la cules flori de câmp. Cât despre fete, Zahara (6), Shiloh (5) şi Vivienne (3) şi-au descoperit un nou hobby: călăria.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
Ashley Graham și Hugh Grant, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}