Angie & Brad, la Casa Albă

12 ianuarie, 2012
simeon stalpnicul png

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei? Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american

Preşedintele Barack Obama i-a avut ieri ca oaspeţi în Biroul Oval pe Brad Pitt şi Angelina Jolie. Despre ce au vorbit cei trei?

Pozaţi doar din exteriorul Casei Albe, de către ziariştii care-l aşteptau afară pe preşedintele american să dea câteva declaraţii înaintre de plecarea spre Chicago, Angelina şi Barack s-au întâlnit pentru prima dată.

Brad mai avusese această ocazie în 2009, atunci când actorul se implicase în reconstruirea oraţului New Orleans, după uraganul Katrina.Cuplul de aur al Hollywoodului se afla acum la Washington pentru prezentarea filmului lui Jolie despre crimele de război din Bosnia.

image
image

Astfel, vedeta serii a fost Angie, care, potrivit purtătorului de cuvânt al Casei Albe, a fost primită de Obama pentru a discuta despre eforturile ei caritabile, dar şi despre implicarea sa în misiunea de prevenire a atrocităţilor în masă şi campania ei împotriva violenţei sexuale asupra femeilor. De remarcat că Brad se deplasează în continuare cu ajutorul bastonului, după accidentul suferit la schi.

Foto: Daily MailRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg