Angie vorbește despre trauma divorțului, sănătatea șubrezită și gândul că vrea să renunțe la celebritate

6 decembrie, 2023

Angelina Jolie este protagonista interviului de decembrie apărut în revista WSJ, The Wall Street Journal Magazine. Diva apare pe copertă, iar publicația va ieși pe piață pe 9 decembrie.

Angie 2 WSJ PNG

Vedeta mărturisește senin că dacă ar fi s-o ia astăzi de la capăt, sigur nu ar mai face film. ”Poate teatru”, dezvăluie Angelina Jolie surâzând tainic de pe coperta WSJ Mag, ediția decembrie - ianuarie.

Una dintre cele mai frumoase femei din lume nu a avut rețeta fericirii, în ciuda faptului că s-a căsătorit cu unul dintre cei mai râvniți bărbați ai planetei. Împreună erau cuplul perfect, însă tot nu a fost de ajuns.

Diva este o femeie specială. Nu genul de vedetă care-ți umple feed-ul cu sugestii de creme și loțiuni, ci genul de femeie care îți vorbește despre umanitate și caritate. Căci ea și-a făcut Instagram nu ca să ”se pună în rândul lumii”, ci ca să arate lumii câte orori există și câte suflete au nevoie de sprijinul nostru.

Deși superbă, talentată și celebră, Angelina Jolie nu a avut o viață ușoară. Dimpotrivă! Angie a trecut prin multe.

Angie WSJ PNG

Fiica a doi actori, Jon Voight și Marcheline Bertrand, actrița din Maleficent a fost expusă dezavantajelor Hollywood-ului chiar înainte de debutul ei pe ecrane.

Cu toate acestea, ceea ce ea a văzut ca o stea în devenire în adolescență a pălit în comparație cu atenția neîntreruptă cu care s-a confruntat din partea media atunci când a început relația cu starul Brad Pitt. Mariajul lor a fost monitorizat în continuu, ca să nu mai vorbim de divorț!

Angelina Jolie a mărturisit WSJ că divorțul i-a zguduit puternic și că au avut nevoie de timp special ”pentru vindecare”. Mama a șase copii spune că este acum pregătită pentru următorul capitol și nu exclude retragerea din show biz, mai ales că deja s-a reorientat, are un atelier de confecții.

Până una, alta, o nouă lovitură artistică este așteptată, căci noul film în care va apărea se anunță un succes. Angie a jucat-o pe legendara cântăreață de operă Maria Callas, în viitorul film biografic al lui Pablo Larraín, Maria.

Deși a avut probleme cu vocea, probleme care s-au declanșat încă de la filmările Maleficent: Mistress of Evil în 2018, toată lumea abia așteaptă s-o vadă în rolul Mariei Callas.

Foto: Instagram/WSJRecente pe Ok! Magazine

la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg